- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път
hey kali ti ot kade si
+1Първоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Твой си е избора дали да почнеш да се праскаш от 14-годишна, но хората ти го казаха вече - прекалено си малка за тия неща. А относно първия път - може да те боли, може и да не те боли, това е строго индивидуално. Познавам момичета, които са ми споделяли, че не са усетили нищо. Други пък са ми казвали, че болката била ужасна. Нещата зависят и от твоя пич. Ако има опит, може и да не те боли кой знае колко.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Така... Първо кажи от колко време сте заедно. Ако сте заедно от 1-2 седмици- не се занимавай. Явно само те използва.
Освен това мисля, че ти е рано за секс.
За останалите ти въпроси:
Дали боли, при всяко момиче е различно. При някои момичета има много кръв или пък много ги боли... всичко е индивидуално
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Слушай, слагай гумата и тъпчи вътре![]()
![]()
Не, че ще кажа нещо различно от останалите, ама току-виж хванало декиш. Макар и да не е от първа важност, възрастта си е възраст - само на 14 си, да му се не види! Освен това, що се отнася до първия път (нека мъжката част на форума да не се обижда), трябва да се съобразяваш само и единствено със себе си. Оттам нататък ще имаш поле за съобразяване с партньора си, колкото ти душа сака.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
samo takkaaaaПървоначално написано от flexinko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Рано ти е.
2. Не боли колкото казват, че боли. С моята приятелка преди месец правихме секс(на нея за първи път) и беше страх, но после каза, че това са врели-некипели. Че не боли толкова много и така. И кръв нямаше много, 1-2 капчици. СпокойноАко си готова - действай!
Бъди творец, но твори и простотия
Така като тръгнете значи... Преспал с девствено момиче, при което нещата са се случили еди-как си, и вече е уверен, че при всички е така и че който(която) твърди нещо различно, не е в час. Всеки е различен и при всеки нещото се случва различно. При мен също нямаше кръв, но си болеше яката (бях адски въбудена и точно с човека, с когото искам) ПЪК!Първоначално написано от torresinho
Ами, разтягащо. Даже късането на химена беше доста по-безболезнено от самото вкарване. Особено в началото имах чувството, че ще ми се скъса товато.Но като се абстрахираме от това, си беше готино. :P
Ти ще я направиш баба девственицаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Who's next!
Малка, глупава, готова да даде всичко заради един пиклю. От къде знаеш че той няма да те зареже след секса. Щом толкова ти напира. И ако те цени ще си трае. (не казах че ако те обича ще чака щот съм сигорен че между вас любов няма. Също предполагам че сте от скоро заедно) Недей му угаждай и недей да му се връзваш на акъла. Ще те ползва и ще те захвърли. Ако връзката ви е дълга да кажем 4-5 месеца това със сигурност променя нещата.Първоначално написано от KaLii
Ще умреш от болка, ужас, недей, пишката му сигурно е 30 санта на тва момче на 15.
Прави секс
1. когат пораснеш
2. когат си с някой на който вярваш а не просто някво пишлеме в пубертета
3. тйеаойгъиоеайгоеиайхоиаей
Като третия съвет е най-важен!
... т'ва беше сарказъм, че реално пишката му ще е мега малка... не си пролича ли??
Съжелявам, че трябва да ти го кажа, обаче не сте един за друг....Първоначално написано от KaLii
![]()
![]()
Гаджето ти е кретен.Първоначално написано от KaLii
Или му дай каквото иска и стани и ти кретен, или му бий шута!
(Горещо ти препоръчвам второто)
малка си ,толкова ли те сърби между краката![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.