- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път
хора ... гаджето ми е на 15 и иска секс от мен .. аз съм на 14 и нз дали да му кажа да .... боли ли .. усещането първия път какво е .. моля ви пишете..![]()
![]()
не се занимавай с глупости...
Много много ама безкрайно много ти е рано за тези неща.
Попрочети някои теми за първия път в раздела и ще разбереш тва онова, но повярвай ми самия факт, че си задаваш подобни въпроси трябва да ти говори,че не си готова. Това,че някой ИСКА нещо от теб не е причината да му го даваш. Надявам се да си помислиш сериозно по въпроса.
Боли, да. От секса се умира.![]()
I'm inlove with a criminal...
Секс едвали джаст кавалиПървоначално написано от KaLii
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
[b]не си ли прекалено малка за тези неща ?... порасни малко ... предполагам че прекалено много и двамата ви тресе пубертета
![]()
Не си готова. Откажи му![]()
Прав е.Бог да прости Гошо.Първоначално написано от Jessie
Can It All Be So Simple ?
Това, че той иска слабо трябва да те вълнува .. стой си на гъза!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом питаш в някакъв си форум зачи,че не си готова изобщо ама изобщо за секс...А и както казаха си малка още.Ако му откажеш,ще е най-добре за всички.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Алооо малката сядай си на д-то и не си мисли за глупости,а на гаджето ти кажи да не те занимава той с глупости![]()
Не е кой знае какво първия път и не боли както си мислиш ти сега.Не е нещо толкова страшно.Първоначално написано от KaLii
sleda ot lubovta
не боли много ама тебе дано те заболи дта де се научиш
Badabumbaaa
Щом питаш значи не си готова. Попринцип хората правят първия си път защото искат и са сигурни в човека до себе си..не защото половинката им ИСКА : ). И аз искам да летя, ама не ми се получава....
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !
Важно е ти дали го искаш и дали си готова за тва ..
То много лесно така "искам" и айдее ..
Ако смяташ да спиш с него само защото той го иска и те е шубе
да не ти бие шута ..![]()
А до това дали боли, то си е до човек .. Има момичета, които
ги е боляло много малко, други пък адски много .. лично при мене
беше средна работа, на мен ми се видя много болезнено, но
пак казвам до човек си е ..
Actions speaks louder then words .. >.<
agree!Първоначално написано от vesSynkaa
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !
То гаджето ти може да иска много работи,ако ти каже да се хвърлиш и ти ще идеш нали. тцц то и той сигурно не знае пикае ли му се или к*ра го сърби. Пък за секс ми говори, само такаа хах \/
tell me what i wanna hear . .
Щтом искаш мнението на чужди хора които не познаваш значи определено не си готова за това. Друг е въпроса, за годините ама...... !!!
Ако я слушаш нея трябва да започнеш да правиш секс на 50 години и да си женена за принца с белия кон ... МъжеМразки ...Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от BiGBaDWolF
Не е там работата ; ). Единствената причина, поради която тя спомена СЕКС беше защото ТОЙ ИСКА. Той много ясно, че ще иска..много момчета могат да искат от нея, но това значи ли, че на всички трябва да дава? Дали е на него или на някой друг каква е разликата..ХОДЯТ от има няма 2-3 месеца главата си залагам : ). Какви мъжемразки, какви ра'ути ...
Първоначално написано от Hilary_
хахаха ми да..ти ако не искаш няма смисъл
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Какво като го иска от теб не бъди тъпичка и не се връзвай на първият може да стане същото както и при мен правихме секс и той ме заряза... и според мен нито ти е рано нито късно когато си готова тогава аз бях на 13 когато ми беше за 1ви път и не се хваля с това ... колкото до болката при мен имаше но нито беше силна нито много слаба търпи се спокойно не се умира но внимавай защото анално боли !
Наистина щом питаш в някакъв си форум, според мен не си готова, то сама трябва да си решиш, а на 14-15 мисля, че не ви е времето даже и да мислите за секс. Има мн теми за първия път, дали боли- еми боли, предполагам при всяка различно силно, не се умира, не бой се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не барзаи моми4ето ми малка си още пък и за вси4ко си има време,за вси4ко и то лека- полека ще дойде ,пък и не зна4и 4е той като иска нещо трябва на всяка цена да го полу4и,помисли малко !ииииии да ти кажа не е болка за умиране ,зависи и от 4овека ....