- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация
така,моето гадже е голяма фенка на MJ,и бях решил да й подаря за РД-то й последната излязла книга за живота му,тъй като тя каза че нямала търпение да я прочете и тн.Един ден преди РД-то й тя ми се оабди и се похвали че майка й й е купила същата книга.Някой да има идея какво да и подаря,исках да е нещо специално,но не съм мислил за нищо друго.
Усмихни се,живота е кофти
Ми нещо друго,което харесва...логика брат
да,обаче исках да е по-специално,но нямам НИКАКВО време...тя каза че не е нужно да й подарявам нещо,но за мен това не е сериозноПървоначално написано от Sh@d0w
Направи й клип с ваши снимки.
Купи и сребърен медальон и го гравирай.
Купи й рамка за снимки.
Толкова ли нямате нищо в главата си, че молите абсолютно непознати да измислят "специален" подарък за гаджетата ви?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Излез от тортата й.![]()
гол ;ддПървоначално написано от Backspace93
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
гол... ако си обръсне задника ... иначе по добре недей ... :ДПървоначално написано от mimka1912
Може да е с панделка, квоПървоначално написано от OneGuy
абе я по добре да е по боксерки ... или бански :ДПървоначално написано от Backspace93
Бе я по-добре да не изскача от тортаПървоначално написано от OneGuy
Може....да и купиш сребърна гривна с твоето име ...
мерси за идеите,особено за последната
Винаги има повече от 1 нещо на което да държиш.Сигурна съм,че има и друго,което я интересува също толкова много.Първоначално написано от BakuTo
кофти е станало с книгата,просто може някой пръстен или гривна да и вземеш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Направи клип с ваши снимки,текстове и не забравяй да вмъкнеш ваши песни.Направи го нещо като поздрав,нека бъде нещо оригинално : )
Също така можеш да и купиш ключодържателн с ваша снимка,някакъв медальон,гривна,пръстен,об ци,хубав парфюм,голям мечок,който да гушкаИма много идеи : ) Успех : )
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪