- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ??? пиш
Таа пак съм азгаджето ми сподели че след като правихме секс няколко дни вече и като отиде да пишка и усеща странно чувство подобно на това когато правим секс и го вкарам целия обаче я наболява леко и доста често взе да ходи до тоалетната а в една от основните теми пишеше че честото пишкане и липсата на апетит са признаци за бременност трябва да й дойде след 3 дни .. но ако не й дойде
леко ме е бъз въпреки че го правим с презервативи...
Не мисля, че е бременна, може би и се пишка често, защото и го вкарваш целия и засягаш по някакъв начин пикочния мехур .. Спокойно не е бременна, щом ползвате кондоми няма как![]()
ние правихме преди 5 дни последно.. а сега често й се пишка ..преди не е била така![]()
А бе спокойно бе човек ..... Не може да е бременна след като сте ползвали презервативи! Не се паникьосвай!![]()
:P
Ъм може ли малко повече обяснение относно въпроса искам по-компетентно мнение![]()
И на мен ми се случва, макар че преди не е, само със сегашното гадже.Ходим от 8 месеца почти, отдавна го правим и почти винаги е било така и при мен с пишкането. Само че мен не ме наболява, а ми става приятно.
Не мисля, че имате някакъв проблем.
Тъй като гледаш /едва ли, ма все пак/ - да съм пуснала тема - бременна съм?! ;D
I'm inlove with a criminal...
аха благодарямежду другото и на двете за бързите отговори
![]()
е да ама днес 7 пъти до обяд.. струва ми се нереално.. няма апетит.. не че преди имаше много но все пак ме притеснява имам ли основание да се притеснявам за нещо след като бяхме с презервативи всичките пъти![]()
Може да е цистит,освен от настинка се получава и от много секс.Аз като имах редовен приятел постоянно имах!Ако я боли отпред и има чувството накрая,че не се доизпишква е това!Все пак обаче не съм лекар!![]()
мне е цистит тя ми каза че е имала цистит преди и не е било по този начин както сега .. тя пишка постоянно и чувства все едно малкия е в нея когато се натисна и го вкарам до край не я боли а я наболява лекичко :S
Първоначално написано от gospodinov
Нормално е да няма апетит, може да си е от нея нямането на апетит. Спокойно нищо и няма .. И моя приятел като ми стане нещо почва да се притеснява и направо му иде да изпотроши всичко и да не се беше случвало нещо такова ..![]()
Щом сте се пазили - няма как да е бременна.
А жегата може да е причината за липса на апетит.
На кой му се яде при тези градуси?!
Иначе според мен има някакво възпаление.
Симптомите, които си описал (често уриниране, болка) ме довеждат до мисълта, че е възможно да е цистит.
Не е гаранция, че като е имала един път - втори няма да има.
Изобщо не разчитай на това, че я "наболява лекичко"!
Продават едно чайче в аптеките "Мечо грозде". То е точно за това - бъбреци, цистит.
Нека да пие. Ако не й помогне да отиде на гинеколог.
Трябва да се гледа на тези неща сериозно, защото може да се стигне до доста усложнения. Като пишкане на кръв и тн.
И пиши по-четливо. Къде точка, къде запетайка... нищо не се разбира.
Успех!
Да, може би аз съм паника... когато преди месец го правихме без презерватив и й закъсня и аз бях полудял.. сега й се пишка.. въпреки че бяхме със пак се притеснявам!![]()
Спокойно де човек, ако искаш да и помогнеш купи и онова чайче за което се спомена в по - горния пост! Подари и го и ,и кажи, че си се притеснявал и се надяваш да и помогне!Първоначално написано от gospodinov
:P Успехче!
мъъничко зор когато сме на 70 км един от друг...![]()
Гадно от различни градове ли сте?
Ми кажи и да си купи знам ли
Много гадно така
![]()
да от различни градове сме.. по принцип трябва да й дойде след 1-2 дни а сега като отиде имаше малко кръв и то бледа не такава ярка кръв каквато е когато й идва и незнам от какво е дали от това че пишка или от тва че ще й дойде?? ПОМОООЩ !! ;(
Би трябвало да е от това, че скоро ще и идва и на мен ми се е случвало 1 - 2 дни преди да ми дойде. Човек много си се паникьосал ...Първоначално написано от gospodinov
добре де кво да направя че се паникцосвам гадже съм й ако не се шашкам се едно не ми пука за неяохх незнам кво да направя
![]()
Знам кво ти е .. но не е нужно чак толкова да се притесняваш. Знам ли вземи иди при нея, че да се успокоиш. Не знам какво друго да ти кажа ..![]()
![]()
Абе пич,имам чувството че се притесняваш повече от нея.Споко дишай малко,че ще получиш пристъп.На колко сте?Ако не е малка сигурен съм че знае как да се грижи за себе си,най-малкото което е че ще потърси професионална помощ,ако усеща че нещо не е наред.Брей дорасли да правят секс,ама имат акъл на 10 годишни...
Не е лошо да излезеш от филма
Първоначално написано от Sh@d0w
Е не де, не така с лошо. Човекът е прав да се притеснява. Нормално е, и след като не живеят в един град и не се виждат толкова често, е още по - нормално да се притеснява.
Ако се притесняваше толкова за приятелката си,биха се обърнали за професионален съвет,поне така бих направил аз,а не да пуска теми в тийн форум където я му отговорят нещо смислено,я не.По-скоро си няма работа.
И не е с "лошо",просто някой трябва да му го каже![]()
![]()
Аз не видях нищо лошо в коментара на Sh@d0w. Просто с последните си постове автора се държи крайно не-мъжки, а тва "ПОМОООЩЩ" по-добре да не го коментирам...
Да прави сте, извинете ме .. Не знам какво друго да му кажа, освен, ако я боли толкова много да я заведе на лекар, така и той ще се успокои и на нея ще и мине![]()