- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ??? пиш
Пичове първо не съм малък!Да скромните ми 17 години биха ме поставили в неудобна ситуация ако се заяждате за това но с тези 17 годинки имам повече сексуален опит от повечето мои връсници с гаджето ми се познаваме до съвършенство и потдържаме половия си живот на ниво просто когато нещо странно се появи когато всичко върви гладко ме кара да излизам извън релсите и да се притеснявам .. да вие няма да ме разберете защото може би не знаете какво е да сте далеч от половинката си .. таа това което каза много ме издразни.. аз несъм бебе ... разбирам от думичката секс и относно професионалната намеса не мисля че когато ти се счупи нокът трябва да ходиш на пластична операция .. незнам може би ти ще отидеш.. Иии ти като знаеш толкова много за форума.. не трябва ли да ми помагаш вместо да ме упреквашА и още нещо ако за всичко свързано със секса ходехме на лекар..къв щеше да е смисъла от самия форум като тази тема е една от най-засягашите ни в тази възраст
![]()
Много добър пример пич!Я сега кажи като ти се счупи нокът трябва ли да оревеш целия форум тогава,за нещо толкова незначително?Първоначално написано от gospodinov
Вече ти казах,какво да направиш ако си толкова загрижен.не трябва ли да ми помагаш вместо да ме упрекваш
"Пич" ако тва беше толкова незначително за мен нямаше да търся помощ от тинейджъри които може да са минали през това и могат да ми дадат съвет.. не вярвам на теб да ти е текло кръв от пут*ата така че ако обичаш спри да постваш безмислени коментари :X
Момче, как можеш да напишеш това за счупения нокът.
След като си на 17 и казваш, че имаш сексуален опит... не е уместно да даваш такъв тъп пример.
И, да, щом нещо не е наред отдолу - трябва да се ходи на гинеколог.
На никой не му е приятно, но тези неща искат лечение.
Толкова ли не можете да го проумеете?!
Булка тва че се опитвам да разбера нещо повече относно това което ме засяга защото може да ми кажете нещо повече (тези от вас които са минали през тва нещо) не означава ,че няма да отиде на лекар.Никъде несъм казвал нещо подобно... Просто искам да разбера защо е така .. никога не се е случвало това когато сме правили секс .. Понякога много ме учудват потребителите на сайта :S
Учудваш се?Ти май бавно схващаш,ще се опитам да ти го обясня по-просто.
90% от потребителите на сайта са на възраст между 10 и17 години,повечето от тях-около 60% са си чикиджии,останалите са правили секс само на сън.Та ако наистина се интересуваш за приятелката ти и търсиш отговор мястото не е тук.Така че спри да се правиш на интересен.
Get it?
Аз останах с впечатлението, че намекваш нещо?!Първоначално написано от gospodinov
Първоначално написано от gospodinov
Както написах на предната страница - според мен е цистит.Първоначално написано от gospodinov
Може и да не е. Ние няма как да знаем.
Но все пак ето ти малко информация:
Какво представлява цистита?
Циститът представлява възпалително заболяване на пикочния мехур. Заболяването може да се появи еднократно или през по-големи периоди от време, но може да се появява по-често и дори да стане хронично.
Какви са симптомите при цистит?
Циститът се изявява с чести позиви за уриниране, болки при уриниране, наличие на кръв и бактерии в урината.
Оплакванията започват с известен дискомфорт при уриниране.
Позивите за уриниране могат да станат много чести и неефективни, мъчителни и силно болезнени, парещи. Урината става мътна, с необичайна миризма и цвят, нерядко дори с наличие на кръв.
Възможни са повишаване на температурата, втрисания и обща отпадналост.
Какви са причините за заболяването?
Причинителите са най-често бактерии, по-рядко вируси, хламидии, микоплазми.
За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други.
Наличието на евентуални аномалии на отделителната система е допълнителен фактор с особено значение. Бъбречно-каменна болест, стесненията на пикочните пътища, увеличена простата при мъжете и други заболявания в малкия таз водят до притискане на пикочните пътища. Това са все причини, които затрудняват оттичането на урината.
Виж и тук:
http://www.evropea.com/cistitis.html[/code]
Да си чувал за термина "цистит" ??? Айде са да я заведеш на лекар, щот може да има възпаление. Чета простотиите ви и чак не мога да повярвам как без да сте чели и един ред за секса тръгвате да си давате акъли и съвети!Първоначално написано от gospodinov
Edit: Видях, че е обяснен цистита, и ще добавя ощще нещо. Не вярвайте на всичко, което пише в интернет! Не прибягвайте и до самолечение. Доста мои "познати" останаха безплодни именно заради такива глупости, не си проваляйте живота!
може да има цистит ,ако не и мине да утиди на лекар,но не е бременна.Първоначално написано от gospodinov
sleda ot lubovta
Спомням си, че и аз изпитвах нещо подобно, когато започнах да водя полов живот. Ако и момичето го прави отскоро, е възможно това да е причината.Но повече ми се струва, че е цистит (често уриниране, дискомфорт).Това, че преди го е имала , не означава, че пак няма да има.Иии щом е имала цистит-би трябвало да знае дали са същите симптоми.
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
прекалява с динята![]()
лятно време за жените е нормално да нямат апетит.иначе за честото посещаване на тоалетната има няколко причини за това явление
настинка
болка в яйчниците
пиене на много бира :Д
или наистина е бременна .
и още мнг други заболявания
![]()
И при моята приятелка се случи преди време.....много често уриниране по няколко пъти на час и вечерта направо неможеше да спи после и кръвотечение.Ходи на гинеколожка и без да я приглежда по симптомите каза, че е цистит изписа и лекарства и на другия ден всичко вече беше ОКСтранното беше , че каза, че може да се е активирал от прекалено топлата вода при къпането...лекари те си знаят
![]()