- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изравняване на тен
Бях няколко дни на работа на плажа - да раздавам листовки и изгорях много гадно на рокля (униформата). Сега лицето и деколтето ми са доста почернели а корема и краката доста по-светли![]()
![]()
Днес като се видях по бански ми стан лошо... Има ли начин да изравня това нещоМоля ви се дайте някакви идеи че изглежда супер комично
![]()
Може да пробваш с някое олио за по-бързо почерняване а на лицето и на деколтето да сложиш слънцезащитен крем или направо да се печеш с тениска и шапка.Tази година като бяхме на лагер се мазахме с чисто олио,ефект има но се нагряваш твърде бързо и ако не влезеш във морето да се 'охладиш' и да се измиеш поне малко започваш да се пържиш![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Малко ъп![]()
Хайде де хора, на никой ли не му се е случвало![]()
![]()
Ох сега ми е смешно, ама като се погледна по- скоро ми се реве![]()
Carroten - Summer Shine
Мажи се 2-3 часа преди плаж, а след плаж се отмий хубаво, че започва да мирише на кокос. На мене тая миризма не ми понася и ми става лошо, а на теб може да ти е приятна.
[това е изкуствен тен]
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Изкуствен тен на местата,които не са почернели
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Има ли няква опасност да стана на петна от тез работи?![]()
ако го разнесеш равномерно ...няма да имаш проблем :]] ^^Първоначално написано от Little_Lady93
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Здравейте!За да не правя нова тема ще пиша тук,тъй като имам що годе подобен проблем.
Преди няколко дни се върнах от море,изгорях мощно,мазах се с масла млека на плажа,но уви сега започнах да се беля доста ,получиха ми се две големи обелени петна по рамената.Много са грозни![]()
Моля ако сте чували нещо по някакв начин да ги залича ,какво да правя ,ужасно е
![]()