.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на Little_Lady93

Изравняване на тен

Бях няколко дни на работа на плажа - да раздавам листовки и изгорях много гадно на рокля (униформата). Сега лицето и деколтето ми са доста почернели а корема и краката доста по-светли
    Днес като се видях по бански ми стан лошо... Има ли начин да изравня това нещо Моля ви се дайте някакви идеи че изглежда супер комично

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може да пробваш с някое олио за по-бързо почерняване а на лицето и на деколтето да сложиш слънцезащитен крем или направо да се печеш с тениска и шапка.Tази година като бяхме на лагер се мазахме с чисто олио,ефект има но се нагряваш твърде бързо и ако не влезеш във морето да се 'охладиш' и да се измиеш поне малко започваш да се пържиш
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Малко ъп
    Хайде де хора, на никой ли не му се е случвало
    Ох сега ми е смешно, ама като се погледна по- скоро ми се реве

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Carroten - Summer Shine
    Мажи се 2-3 часа преди плаж, а след плаж се отмий хубаво, че започва да мирише на кокос. На мене тая миризма не ми понася и ми става лошо, а на теб може да ти е приятна.
    [това е изкуствен тен]
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Изкуствен тен на местата,които не са почернели
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Има ли няква опасност да стана на петна от тез работи?

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Има ли няква опасност да стана на петна от тез работи?
    ако го разнесеш равномерно ...няма да имаш проблем :]] ^^
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Ок, мерси на всички за идеите/съветите

Здравейте!За да не правя нова тема ще пиша тук,тъй като имам що годе подобен проблем.
    Преди няколко дни се върнах от море,изгорях мощно,мазах се с масла млека на плажа,но уви сега започнах да се беля доста ,получиха ми се две големи обелени петна по рамената.Много са грозни Моля ако сте чували нещо по някакв начин да ги залича ,какво да правя ,ужасно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си