- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предложения ..
Здравейте искам да ви попитам за някакви предложения за нещо малко, красиво и не чак толкова скъпо за подарък. Искам да е нещо незабравимо и да е постоянно с човека на когото искам да го подаря. Нещо мъничко и сладко което да е винаги с него? Приемам всякакви идеи. Благодаря ви предварително![]()
по слачай ?![]()
Рожден ден![]()
Малки шишенца с алкохол. Не е толкова скъпо, сладко е и ако е в големи количества никога няма да го забрави.![]()
Ако си запази шишенцата винаги ще са до него.
Сега сериозно...какви са му интересите и на колко е...момче ли е?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Момче е да на 23, обича да се разхожда по планина и природа. Няма хоби, защото от работата не му остава никакво време. Прибира се яде сяда за малко на компютъра и пак си ляга на другата сутрин пак на работа...
Амии подари му някаква раничка дето да си слага неща като се разхожда по "планината и природата".
Ако умееш да рисуваш му надраскай нещо хубаво на раницата или я дай на някое студио за такива рисунки - обаче там взимат по 20-100лв. в зависимост от големината и формата.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не носи ранициНе знам нещо мъничко, нещо като ключодържател, подарявала съм му вече, нещо такова малко да е постоянно с него .. Охх не знам
![]()
![]()
![]()
Гривна, ланец...с твоето и неговото име или ддз. Има едни дървени сърчица, на които пише Love. Боядисай го да не се вижда и напиши твоето и неговото име [от това дето написа май ти е гадже това момче].
-M.B.
рамкирана снимка?
Усмихни се,живота е кофти
Мда гадже ми е, да мислила съм за сребърна гривна, но в момента си носи златния ланец и златен пръстен и не се връзва, а пък златото е много скъпо .. А и пък не знам къде се гравират имена и тем подобни върху сребърни или златни неща ..Първоначално написано от Claymore
Имаме интернет. Напиши "гравиране на сребро и злато" и твоя глад към това и си готова.
-M.B.
Е да с тоя интернетсъвсем забравих за чичко Google
![]()
... Ще се радвам да чуя и други предложения
![]()
Приятелят на сестра ми й подари съвсем малка Библия, която да носи винаги с нея, и която ще я пази един вид. Той също имал и досега нищо не му се е случвало. Доста оригинален подарък е това.
А иначе, ако свири на нещо, може да му подариш предмет свързан с инструмента му...
Сребърните гривни са също много добър подарък, но щом носи злато, тази възможност отпада..![]()
Ами според мен, щом е за рожден ден не е задължително да е свързано с вас двамата. Според мен може да му подариш някоя яка тениска и като я носи ще си мисли за теб. Дори има сайтове в които може ти да измислиш модела- цвят и какво да има отпред или на гърба може да напишеш нещо, за което само вие знаете какво дефакто означава или дата важна за вас. Може също да я направиш с нещо, което знаеш, че харесва.(ама проблемът е че с това трябва да имаш поне 2 седмици на разположение предварително, за да не стане някой гаф или нещо да се обърка.) Нищо чудно да му стане и любимата дрешка. Може да добавиш и още нещо за да не е само тениската например парфюм (изтъркано е ама в момента за това се сещам
)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Разгледай този сайт. Предлагат много малки растения под формата на ключодържатели които в последствие порастват и се пресаждат обаче са много ефектни. Хубав подарък ще е щом приятеля ти обича природата освен това са евтини![]()