- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да включа компютъра
Може би "Windows"-а е заминал или по-скоро се е бъгнал и за това ти излиза син екран, а може и да е някаква хардуерна повреда...
Най-добре преинсталирай ОС-ма...![]()
Сините екрани се появяват зареди проблеми с хардуера.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Да, но не винаги!Първоначално написано от NoOneElse
При Windows XP това си е доста често срещано явление. По скоро появата на син екран е свързано с някакна несъвместимост/грешка между хардуера и софтуера!
Едит: Възможно проблема и да е от повредени сектори на хард диска!![]()
При мене такъв син екран се появяваше като си инсталирах диска с блуто драивера и накрая ми писна и сложих windows 7 и нямам никакви ядове
Така че хората са били прави още при първите бети че тази ОС щее успешна за работа
Съвета ми е да слагаш направо WINDOWS 7
Няма ли някакъв номер на грешката, така само може да гадаем.Първоначално написано от vampire_girl_
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Стига с тая 7-ца, аз съм с XP от 5 години, и да чукна на дърво не съм имал син екран...Първоначално написано от RadioMan
П.П.Не е преинсталиран от около 2 години, от както си смених дъното..![]()
Абе и аз си мислех че щее боза ама като го сложих на 512 рам върви по добре от ХП
Мале... - аз съм с 4 GB и понякога не ми стига!!!Първоначално написано от RadioMan
![]()
Еми ко щеш вярваи нямам тази възможност да ти демонстрирам сигурно имаш приятели с 512 рам питаи тяхно аз съм доволен не правя разлика ХП windows 7 ;]
При мен беше същотоокаэа се че съм иэтрила половината уиндоус
25 кинта ````````````` а бту някой ще ми каже ли кво е станало с лаптопа ми
![]()
![]()
![]()
беше вкл да се зарежда и аз си го пусках ``` ии да си свържа слушалките `` обаче съм пипнала някъде по др дупка и той се изключи и сега неможе да се вкл
helppppp
=]