.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Брада?

Hybrid View

Брада?

Здравейте,чудих се къде да го постна тва и май тука е най-добре.Имам проблем,всъщност не е точно проблем и повечето съм сигурен че ще ми се смеят така че моля ви недейте....
    Така,на 17 съм и е логично че трябва да имам окосмяване по крака,ръце и да имам брада.Ама аз май съм бъгнат По ръцете и краката и т.н. имам окосмяване не много но ся за друго говоря.Нямам брада,ама почти никаква което хем ме дразни и приятелката ми ми се смее(сигурен съм че сега ще ме базика с темата....),хем приличам на по-малък...Има ли някакъв витамин който да се приема,или да се мажа с нещо,моля кажете ми

Знам че звучи смешно обаче съм сериозен
    I love you,Sis!

Приятелката ти се смее, защото нямаш брада ли или че се впрягаш толкова?
    Виж сега, на твое място щях да се моля възможно по-бавно да поникне, бръсненето през няколко дни е толкова досадно, че не можеш да си представиш.

намажи си лицето с тривитаминол и глей сеир после ;d
    ...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз не съм виждал някой на 17 с брада още е рано и аз съм почти на 17 и нямам брада, а всички, които познавам на моята възраст нямат още и не се бръснат съответно пък и без брада изглеждаш по-млад! Мен винаги ме мислят за 7-ми 8-ми клас а съм 11-ти

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аз не съм виждал някой на 17 с брада още е рано и аз съм почти на 17 и нямам брада, а всички, които познавам на моята възраст нямат още и не се бръснат съответно пък и без брада изглеждаш по-млад! Мен винаги ме мислят за 7-ми 8-ми клас а съм 11-ти
    Лол,излизаш ли?Че примерно в нашия клас съм само аз,пък и повечето на моята възраст.

Аз не искам да изглеждам по млад ся съм 11ти клас пък приличам на 7-8 клас незнам за вас,но мен ме дразни...

987654 дразни ме защото аз се дразня...
    I love you,Sis!

Супер фен Аватара на Djuff
    Присади си коса на лицето.

ЕСега ще съм в 11 клас, а някои от моя випуск гледам, че имат брада, така, че за тази възраст е нормално да се има брада. Но не всички имат. А за теб - явно си от тези, които нямат.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от memmo
    Лол,излизаш ли?Че примерно в нашия клас съм само аз,пък и повечето на моята възраст.

Аз не искам да изглеждам по млад ся съм 11ти клас пък приличам на 7-8 клас незнам за вас,но мен ме дразни...

Но по-яко е да те мислят за по-млад-за кво бързаш да пораснеш! И аз съм като теб, но много ме кефи да ме мислят за по млад-дори и 6-ти клас са ми казвали, че съм

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Стегни се бе човек...за кво ти е да носиш това на главата. Сигурна съм, че приятелката ти предпочита да те гали и щипе по голите бузки, а не да те цуне и да си надере лицето от тоя плет. Аз познавам човек на 13 дето има вече брада ама и познавам момче дето е на 19, почти на 20 и има 3 косъма. Всеки е различен. Ще почакаш и ще си поникне сама.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от memmo

Но по-яко е да те мислят за по-млад-за кво бързаш да пораснеш! И аз съм като теб, но много ме кефи да ме мислят за по млад-дори и 6-ти клас са ми казвали, че съм
    Аз не бързам да порасна,аз искам да приличам на годините си И мен са ме бъркали така,то даже е редовно и вече се побърквам...Немога да си купя цигари и алкохол...
    I love you,Sis!

Просто ще станеш мъж по-късно.Развиваш се по-бавно.... Но кво ти пука, не само ти си така, има и други момчета , които са на 17 и нямат брада.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Просто ти е такъв организма, нищо не можеш да направиш.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Явно ти е по - слабо окосмяването (за което много момичета се молят ).Не се притеснявай до година две ще ти се налага толкова често да се бръснеш,че да ти писне.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Просто ще станеш мъж по-късно.Развиваш се по-бавно.... Но кво ти пука, не само ти си така, има и други момчета , които са на 17 и нямат брада.
    To пък с брадата се става мъж.
    Спокойно, като ти поникне брадата приятелката ти само ще те натиска да се бръснеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си