- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анорексия.
Ще го оставя без коментар.
Вие сами си правете изводите.
Мадамата с русата коса и банския на точките е супер.Какво й е?![]()
![]()
Може би е в началният стадии на анорексия и още не е доотслабнала.Първоначално написано от ThisWay
В днешно време хората май са или дебелки или кльощави. Много рядко някой с хубаво тяло![]()
Направо не ми се вярва, че може да живеят хора с толкова слаби крака ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Да... Аз пък се чудя как може човек да отслабне до такава степен..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Като не можеш да погълнеш никаква храна с месеци,дори години ..![]()
Много е зловещо,дано никой не стига до там.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Тaзи не е анорексичка
Казва се Лизи Веласкес и има болест по рождение.
А вие искате само да слабеете ...
С недотам перфектните си тела ама те и моделите ги нямат.
Тва е страшна работа. Най-лошото е, че сам си го причиняваш.
Фотошоп друг път...почти всички са някакви сектантки като тия Pro-Ana...Първоначално написано от mArMaLaDkA
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Направо ми стана лошо докато ги гледах. Ужасно е това, но човек си прави проблема сам ..![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
На живо е още по-ужасяващо...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Да. На плажа имаше уникално много анорексички. Определено скапват настроението.Първоначално написано от Carmen_Kass
One way ticket, one way ticket ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
to a madman situation...и тая част се връзва все пак...Първоначално написано от DarkKisss
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
мога да ти кажа със сигурност,че почти всички снимки са с фотошоп: сесията с момичето в бяло беше някакъв проект на фотографка,моделката с вдигнатата коса,момичетат, които се пръскат,тази която гримират...виждала съм тези изображения в много сайтове,вкл. про-ана и съм убедена,че не са истинскиПървоначално написано от Claymore
![]()
Тва не значи,че няма такива случайПървоначално написано от fakesmiles
![]()
не ме разбирайте погрешно знам,че има,виждала съм такива момичета,писала съм си с тях,минала съм през това, просто казвах за конкретните качени снимки.Първоначално написано от CupcakeMonster
Напротив. Сесията си е напълно оригинална и нефотошопната. Момичето тежи 32 кг.Първоначално написано от fakesmiles
можеш ли да дадеш някаква информация? наистина ми е интересно,явно съм се объркала.Първоначално написано от Slowpoke