.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на Gllory
    Добре де ..съжалявам, че ще го кажа .. ама може ли да има такива Идиоткии бее ?!?!??!

Тъпа си, грозна си, малка си ... не може да се промениш.. това е !! Един ден ще се чудиш как си могла да пуснеш подобна тема

Съжалявм не съм такъв човек, но просто се изпуснаах
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    самоубий се.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Заключете темата и ми дайте банн!Вие всички дето пишете безмислени и малоумни коментарии,вие нямате сърца и се наричате човек.Как можи само вие сте важни налии за другите не ви пукаа не съм мислила,че има такива хора,но света не е бил с безупречнии!НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ.ВМЕСТО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТТИ И КАЗВАТЕ КВА СЪМ БИЛАА. Кво да пиша вече вие вместо да ми помогне ме наскърбихте и обидихтее какви приятели сте само на приятелите ви.Не мога да ви разбера .. Написах дискусията с цел да ми помогнете.Над нея стоях и мислих цял час дъли да я пусна,но събрах смелост и я пуснах,а вие направихте го по злее благодаря на mee3 и на WaterLilly,чее ме защитихте поне има някой който не е толкоз жестокосърдечен.!!!
    girlcheee

Град
    BurgasS
    много си глупава що трябва да се променяш заради нея?!
    ако те смята за приятелка няма значение дали си грозна или красива

Повече от фен Аватара на crazybebe
    [quote="girlchee"]Заключете темата и ми дайте банн!Вие всички дето пишете безмислени и малоумни коментарии,вие нямате сърца и се наричате човек.Как можи само вие сте важни налии за другите не ви пукаа не съм мислила,че има такива хора,но света не е бил с безупречнии!НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ.ВМЕСТО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТТИ И КАЗВАТЕ КВА СЪМ БИЛАА. Кво да пиша вече вие вместо да ми помогне ме наскърбихте и обидихтее какви приятели сте само на приятелите ви.Не мога да ви разбера .. Написах дискусията с цел да ми помогнете.Над нея стоях и мислих цял час дъли да я пусна,но събрах смелост и я пуснах,а вие направихте го по злее благодаря на mee3 и на WaterLilly,чее ме защитихте поне има някой който не е толкоз жестокосърдечен.!!![/quote ]

Права си , има хора,които понякога не мислят преди да кажат нещо ! Тези хора са и много отворени и се мислят за мис красавица !! Изобщо не мога да ги разбера,но ти не се притеснявай,с времето всичко се оправя ! Ако ти си си навила психически,че си грозна,значи наистина ще е така,опитай да мислиш позитивно-действа !! А ако момичето не ти е приятелка заради външният вид - тогава за каква приятелка говорим ?

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Цитирай Първоначално написано от girlchee
    Заключете темата и ми дайте банн!Вие всички дето пишете безмислени и малоумни коментарии,вие нямате сърца и се наричате човек.
    НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ.ВМЕСТО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТТИ И КАЗВАТЕ КВА СЪМ БИЛАА

Боже,боже Не ни е срам, как може да не се държим като хора.
    Мила, в твоята тема не разбрах за какво трябва да ни е жал - че ваще не ти дават да се гримираш !? .. Ми много ясноо, едва на 13 искаш да се клепаш с фдт, сенки ала бала.Ии другите въпреки, че се ебават ти помагат - казват ти,че не трябва да се променяш, само заради няква си твоя приятелка.Приятелството не се гради според външния вид, а с доверие. Ама кво ли ти обяснявам, то от коментарите ти си личи колко ще разбереш !?..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

олее
    фр сте заради външния си вид ли ?
    смешна си
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

I ♥ machoka Супер фен
    ключ ??

хей не съм 5-6 клас а 7-8-9 класс

Разби ме!
    Да ти имам проблемите,малка 7-8-9-то класничке...

ооо колко си пр0стА

има ли смисъл сЪС теб да говоря
    оо колко си проста
    има ли смисъл-ооо не

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    ^ И трите едновременно ли си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си