- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- една фр/село/помощщ / помогнете ми плсс
[quote="girlchee"]Заключете темата и ми дайте банн!Вие всички дето пишете безмислени и малоумни коментарии,вие нямате сърца и се наричате човек.Как можи само вие сте важни налии за другите не ви пукаа не съм мислила,че има такива хора,но света не е бил с безупречнии!НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ.ВМЕСТО ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТТИ И КАЗВАТЕ КВА СЪМ БИЛАА.Кво да пиша вече вие вместо да ми помогне ме наскърбихте и обидихтее какви приятели сте само на приятелите ви.Не мога да ви разбера .. Написах дискусията с цел да ми помогнете.Над нея стоях и мислих цял час дъли да я пусна,но събрах смелост и я пуснах,а вие направихте го по злее благодаря на mee3 и на WaterLilly,чее ме защитихте поне има някой който не е толкоз жестокосърдечен.!!![/quote ]
Права си , има хора,които понякога не мислят преди да кажат нещо ! Тези хора са и много отворени и се мислят за мис красавица !! Изобщо не мога да ги разбера,но ти не се притеснявай,с времето всичко се оправя ! Ако ти си си навила психически,че си грозна,значи наистина ще е така,опитай да мислиш позитивно-действа !! А ако момичето не ти е приятелка заради външният вид - тогава за каква приятелка говорим ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...