.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Обърквация...

Имам голям проблем с ориентацията... По принцип съм БИ, но напоследък нещата сякаш клонят повече към момичета.. това по принцип не ми пречи, но искам да разбера каква съм. Ходила съм и с момичета и с момчета, но досега не съм се влюбвала в момче, а в момиче- два пъти. Сякаш момичетата ме привличат повече, но не мога да разбера дали това наистина е така. Някой може ли да ми каже дали има начин да разбера каква съм, защото това объркване ме побърква...
    I inhale now that I`m addicted..It`s wrong but they say I can`t stay away...

Тръгни първо с момче, гледай да избереш точен характер, някой който ще те обича и който и ти можеш да обикнеш. Виж как ще е това, ако не се получи тръгни с момиче и свери "резултатите" накрая.

Няма как да ти е ясно освен ако не пробваш качествено и с двата пола. Т'ва е яко - можеш да опитваш с всякакви хора докато не ти пасне някой.

Реалния начин да разбереш ква си обаче е да се фокусираш върху това кой пол те ВЪЗБУЖДА повече.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    добре как мога да ти кажа би ли си не си ли?

аз казвам че си мъж сега ми вярвай
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    станала си гей
    Станислава

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не се опитвай да си слагаш етикет, само ще се объркаш. Експериментирай

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Нема лошо а на колко си ?

19 защо?

Я, по-добре вземи да спреш да се опитваш да си слагаш самоопределения. Някакъв протокол ли си водиш? Бъди с когото ти харесва и прави каквото ти харесва. Нещата не са толкова сложни.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Re: Обърквация...

Цитирай Първоначално написано от Pheonix
    Имам голям проблем с ориентацията... По принцип съм БИ, но напоследък нещата сякаш клонят повече към момичета.. това по принцип не ми пречи, но искам да разбера каква съм. Ходила съм и с момичета и с момчета, но досега не съм се влюбвала в момче, а в момиче- два пъти. Сякаш момичетата ме привличат повече, но не мога да разбера дали това наистина е така. Някой може ли да ми каже дали има начин да разбера каква съм, защото това объркване ме побърква...
    Може и просто да не си срешнала момче ,което наистина да те накара да трепне нещо в теб и да си влюбена и той в теб .
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    По принцип ако имаш сексуално влечение и към двата пола, означава, че си БИ. По мое мнение обаче трябва продължително време да наблюдаваш подобно поведение у себе си, за да си сигурна в това. Имайки предвид, че по принцип тийнейджърството е фаза, в която човек е склонен да експериментира, това поведение трябва да се наблюдава дори след преминаване на пубертета, когато все пак поведението се стабилизира. Мисля, че няма защо да се притесняваш и да мислиш сега дали си Би-, Хомо- или Хетертосексуална, опитвай се да възприемаш хората и влечението си, независимо към кой от двата пола принадлежи обектът на твоето желание като нещо естествено. Ако в един момент желанието ти към единия пол се сведе до чисто платоническо , то тогава ще си наясно каква точно е ориентацията ти.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ти като не знаеш к'ва си, кой да знае???

съгласна сам с KumchoValcho....експириментирай и може да разбереш....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Само времето може да покаже.Ако човъркаш прекалено много този въпрос ще се объркаш повече...Дай си време и се успокой.

Цитирай Първоначално написано от henrietta
    Я, по-добре вземи да спреш да се опитваш да си слагаш самоопределения. Някакъв протокол ли си водиш? Бъди с когото ти харесва и прави каквото ти харесва. Нещата не са толкова сложни.
    +1
    i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...

Като се замисля сте прави за много от нещата, които казахте. Благодаря за съветите и разбирането

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Само времето може да покаже. Ако човъркаш прекалено много този въпрос ще се объркаш повече... Дай си време и се успокой.
    Подкрепям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си