- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обърквация...
Имам голям проблем с ориентацията... По принцип съм БИ, но напоследък нещата сякаш клонят повече към момичета.. това по принцип не ми пречи, но искам да разбера каква съм. Ходила съм и с момичета и с момчета, но досега не съм се влюбвала в момче, а в момиче- два пъти. Сякаш момичетата ме привличат повече, но не мога да разбера дали това наистина е така. Някой може ли да ми каже дали има начин да разбера каква съм, защото това объркване ме побърква...
I inhale now that I`m addicted..It`s wrong but they say I can`t stay away...
Тръгни първо с момче, гледай да избереш точен характер, някой който ще те обича и който и ти можеш да обикнеш. Виж как ще е това, ако не се получи тръгни с момиче и свери "резултатите" накрая.
Няма как да ти е ясно освен ако не пробваш качествено и с двата пола. Т'ва е яко - можеш да опитваш с всякакви хора докато не ти пасне някой.
Реалния начин да разбереш ква си обаче е да се фокусираш върху това кой пол те ВЪЗБУЖДА повече.
добре как мога да ти кажа би ли си не си ли?
аз казвам че си мъж сега ми вярвай
ОДИН!!!
Не се опитвай да си слагаш етикет, само ще се объркаш. Експериментирай![]()
19 защо?
Я, по-добре вземи да спреш да се опитваш да си слагаш самоопределения. Някакъв протокол ли си водиш? Бъди с когото ти харесва и прави каквото ти харесва. Нещата не са толкова сложни.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Може и просто да не си срешнала момче ,което наистина да те накара да трепне нещо в теб и да си влюбена и той в теб .Първоначално написано от Pheonix
sleda ot lubovta
По принцип ако имаш сексуално влечение и към двата пола, означава, че си БИ. По мое мнение обаче трябва продължително време да наблюдаваш подобно поведение у себе си, за да си сигурна в това. Имайки предвид, че по принцип тийнейджърството е фаза, в която човек е склонен да експериментира, това поведение трябва да се наблюдава дори след преминаване на пубертета, когато все пак поведението се стабилизира. Мисля, че няма защо да се притесняваш и да мислиш сега дали си Би-, Хомо- или Хетертосексуална, опитвай се да възприемаш хората и влечението си, независимо към кой от двата пола принадлежи обектът на твоето желание като нещо естествено. Ако в един момент желанието ти към единия пол се сведе до чисто платоническо , то тогава ще си наясно каква точно е ориентацията ти.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ти като не знаеш к'ва си, кой да знае???
съгласна сам с KumchoValcho....експириментирай и може да разбереш....
![]()
![]()
![]()
Само времето може да покаже.Ако човъркаш прекалено много този въпрос ще се объркаш повече...Дай си време и се успокой.![]()
+1Първоначално написано от henrietta
i know u thought i'd sold my soul but u never told me to my faceeee...
Като се замисля сте прави за много от нещата, които казахте. Благодаря за съветите и разбирането![]()