- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- облеклооо по време на секс
за момиченцата е .. емии чуйте сеа от 2 месеца сме заедно няколко пъти ме пита дали искам накрая му казах да..ноо не ме е страх че ще е за първи път даже да си призная като чета мръстите ни хронологии каде и как се подмокрям.. но въпроса ми е с какво трябва да съм облечена гащички прашки боксерки ..сутие късо потниче и нужно ли е да се събличам чисто гола неможе ли по сутиенче само или ддз... искам мненияя -- аа и другоо трябва ли напълно да махна косъмчетата си тамм долу колко да оставя и кога да се избръсна ии боде ли им на момчетата защощо ще бъде кофти ..) мерси за отговоитее
)
![]()
![]()
![]()
Аве брат, 96та година си, накъде си тръгнала?
Ем както ти падне... с мойто момиче първиш път го направихме само по чорапкиедин друг път го правихме със леко свалено белио
сякак стига да моеш да се възбудиш и да се отпуснеш .. като искаш го прави облечена ..само със оголено подкръстие
щом не искаш да се събличаш
![]()
Принципно подкрепям предния пост, ама щом си решила, имаш си глава на раменете все пак... Тааа, по темата, не че съм много веща в секса, ама да си кажа мнението... облечи се така, както ти би се чувствала най-добре. И за обезкосмяването пак същия съвет бих ти дала - както на теб ти е най-комфортно, стига да не оставиш някое горище, де.
Едит: Като си писах коментара, под твоята писаница имаше само едно мнение, него покрепям.
С акъла на празна кутийка от бира и тръгнала секс да прави... Я се образовай малко пък тогава ръгай чушките в боба...
по - скоро те са тръгнали .. между краката й ..Първоначално написано от tarlyo
![]()
![]()
тъпи лапетии!!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво му четете морал на момичето?Тя ако си го е навила на пръста,каквото и да й кажете,пак ще го направи.Аз мисля,че всеки може да прави секс,стига да е сигурен в решението си.
По темата-както си решиш.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами по принцип си съблечи каквото искаш,както ти е удобно,даже и главата може да си я махнеш,то и без това като гледам не ти е нужна.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Омг...![]()
Първо разбери какво е презерватив,безопасен секс,свирка и т.н.
Колкото до облеклото то почти няма значение,ако тръгнете да правите секс няма да са нужни дрехи.
А пък за там отдолу...ми според мен няма да е яко ако си като гора,нали?
![]()
За предпочитане е да си обръсната там долу,а за другото комплект прашки със сутиен ще ти свършат работа.А другото го остави на него.Първоначално написано от fashion96
sleda ot lubovta
Напълно съм съгласна! Смея да кажа, че възрастта не играе кой знае каква роля тук..Смисъл такъв: познавам 18 годишни девойки, които отстъпват по акъл на 13-14 годишни момичета : ). Всичко опира до самото момиче и развитието и : ).Първоначално написано от nefchi_bs
P.S - написах този коментар с риск половината форум да ми скочи отгоре да се заяжда.. : )
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !
Да е обраснала или обръсната ? Че аз нещо не разбирам ?Първоначално написано от Princessani
А питаш ли ме мен !? Малко трудно им разбирам и аз на половината в този форум...Първоначално написано от Awesomness
![]()
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !
Мислиш ли, че няква пикла на 13-14 годинки реално знае какво иска? Не пиши глупости. Не е като да е човек с целия си мозък, че да разсъждава върху това което прави достатъчно.Какво му четете морал на момичето?Тя ако си го е навила на пръста,каквото и да й кажете,пак ще го направи.Аз мисля,че всеки може да прави секс,стига да е сигурен в решението си.
Първоначално написано от JakesInsanity
Пак ще кажа..не съдете по черупката и по общоприети фактори като възраст : ) . Ясно е, че девойката не е готова и, че не разсъбдава като зрял човек все още, но нека не поставяме всички под общ знаменател : ). Бих могла да съдя повече за човек от коментарите му, отколкото от възрастта му : ) .
Авторке , като съдя от коментарите ти ми се струваш малка . По- добре изчакай . И какво означава " пита ме няколко пъти за секс и накрая се съгласих " . Помисли , този човек защо ходи с теб и заслужава ли си да му пуснеш .![]()
Именно! За това говорех и аз!Първоначално написано от radeberger
![]()
Направи се джунгла доле да не го боцкаш а да го галиш като мачка ... Облечи на дедо ти вълнената жилетка и рубашката ...
хей хора аз сам на почти 17 какви 14-15 това е рег. на сестра ми но тя тук не влиза .. имате доста тъпи мнения.. че не съм достатачно голяма и незнам си какво.. но ккакто казаха 2-3 не е важна възраста. ТА така да ви кажа важно е разбирането аз горе долу сичко си знам но взех та попитах и вас.. все пак някой са минали през това .. приятелките ми разказватт казват че едни им е яко други не е .. по специялно исках да ви попитам какво точно сте облекли докато сте правили първия си секс.. не ме нападайте веднага бе хора...хмм и онова дали ще му пусна еми знам закакво е с мен аз го обичам пък и в една сериозна връзка без това неможе все пак сме големи .. пък и да ме зареже какво има други аз тези неща не ги приемам насериозно но за ся си го ловкамм и ш му пусна .. просто ви питах какво мога да облека това е ..)
Първоначално написано от fashion96
е..щом си го ЛОВКАШ и Ш му пуснеш, то тогава СИЧКО е ясно. След като си почти на 17, извиняваме се,че сме подхванали темата с ВЪЗРАСТА.![]()
![]()
Взе ми думите от УСТЪТЪ!Първоначално написано от kaishence
![]()
![]()
![]()
(Колко малоумни хора има по тоя свят не е истина...)
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от lifelesscorpse
хахахах какво говориш? Попиках се от смях като го прочетох пост-а. Aма то к'во?! Нека се ЛОВКАТ 'ор'та..Няма лошо !
![]()
към авторката: Тъпи били мненията, а ти си много умна като питаш с какво трябва да си облечена по време на секс?! Осъзнай се малко, а и тези "горе долу" познания за секса определено няма да ти стигнат след като и за най - малкото питаш във форум!!
може, може ..Първоначално написано от fashion96
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Егати бруталните вицове се разказват тука, думи нямам!
Хора, вие на театър го обърнахте! Какви комични реплики си подавате, все едно сте се наговорили егати!![]()
Авторката, съблечи се гола и енджой секс като си мислиш, че си голяма.