.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Да продължавам ли да опитвам .. ? ;x

С бившия ми приятел всичко беше кажи речи перфектно,докато едно момче,с което се занимавах преди него и чрез което се запознахме не започна да прави всичко възможно да ни раздели.. и ето,заради една тъпа смучка,която ми направи насила и приятеля ми я видя и аз не исках да го лъжа,обесних му всичко,но той някак си не ми повярва,защото мисли,че още имам чувства към това момче,колкото и пъти да съм му казвала,че не е така и ако беше,нямаше толкова лесно да оставя всичко с другия,за да съм с него ! И така.. той си намери оправдание,че е по добре да не сме заедно,че ставали много интриги и само ще си развалим още повече отношенията,но хубавото е,че поне останахме приятели.. След въпроса на най-добрата ми приятелка как може да скъсаме за такава глупост,която няма да се повтори той каза " Нямаше да стане така,ако момчето беше друго,защото аз я предупреждавах,че иска да ни скара,но тя си знае нейната ! " кофтито беше,че в този момент бях там и просто нямаше какво да кажа.. Една вечер ми се събраха доста семейни проблеми и тези неща с него.. и просто излязох сама за да си поплача на спокойствие,когато най добрата ми приятелка се сети къде може да съм,дойде и му се обади да дойде.. при положение,че го събуди в 1 през ноща,но той дойде.. след което останахме само двамата и той ми каза по добре да се прибирам вече,а моите думи бяха " Ако не можеш чак толкова да ме гледаш ще си ида" след което той каза,че ако не е искал да ме види е щял да остане да спи и е нямало да дойде,но не го е направил.Поговорихме още малко,закачахме се след което аз го прегърнах той ми се дърпаше .. Когато му звънна и го помоля за нещо го прави,но въпреки всичко продължава да се дърпа ! И всеки ми казва,че той си е такъв,че каже ли нещо не се връща назад,колкото и да не го иска,че искал да е с мен,но се е получило много кофти положение .. и при всички тези думи от хора които го познават и при тези негови объркани действия .. да продължавам ли да опитвам да оправя нещата ??

Голям фен

hgm

Все едно разказа моя случай, аз плаках преди малко заради вече бившия си приятел... Скара ни пак едно момче. Той ми каза, че иска да е сам, защото ще го боли по-малко, само щял да ме поздравява или ако пък имам нужда от него, щял да дойде. И аз се пробвах да го прегърна, но и той се дърпаше...

Съжалявам за това, което ще кажа, но вече няма смисъл да се бориш. Вярвай ми, аз се борих месеци и не стана нищо... не си губи времето.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Държи се така,защото достойнството му е наранено,но си личи че все още го е грижа за теб.Опитай се да оправиш нещата,убеди го че няма нищо между теб и другото момче и да не обръща внимание на жалките опити да ви раздели.

Успех

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Първо се постави на негово място...
    ако го усмуче някоя негова приятелка как ще се почувстваш и какво ще си мислиш...
    и на мен ми изглежда съмнително тва с насилственото усмукване...
    така де - ако не си го искала нямаше да го допуснеш...

И ако ти пука за момчето се бори за него ,
    защото вече ти е доболка убиден най-малкото
    или по вероятно се дърпа за да види дали се интересуваш от него..
    но ако го правиш просто за впечатление ще загубиш и тва което ти е останало от негова страна.
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Цитирай Първоначално написано от Hopegiver
    Първо се постави на негово място...
    ако го усмуче някоя негова приятелка как ще се почувстваш и какво ще си мислиш...
    и на мен ми изглежда съмнително тва с насилственото усмукване...
    така де - ако не си го искала нямаше да го допуснеш...

И ако ти пука за момчето се бори за него ,
    защото вече ти е доболка убиден най-малкото
    или по вероятно се дърпа за да види дали се интересуваш от него..
    но ако го правиш просто за впечатление ще загубиш и тва което ти е останало от негова страна.
    Коглега е прав. Ако не си искала тая смучка щеше да направиш всичко за да го разкараш тоя сополанко. Само не ме упреквай защото знам какви ритници и шамари биете . Така че, ако искаш да си с твоето момче направи всичко възможно:P. Успех !!!
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Мега фен Аватара на sasha_90
    Според мен още има чувства към теб,но е наранен и му трябва време.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Мхм,най - вече не си искала тая смучка.Ако не я искаше щеше да отблъснеш другото момче или да му забиеш шамар...Аман от лигави к*рви.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Недейте да я нападате така за смучката - не се знае каква е била ситуацията. Може наистина да не я е искала, но представете си онзи глупак я е хванал на тясно някъде и й е затиснал ръцете и краката...то тия неща стават за секунди, какво е можела да стори?

По темата: Ако наистина обичаш момчето се бори за него. Щом е дошъл посред нощ да те види как си значи не си му безразлична и му пука за теб просто явно в момента се чувства наранен и си пази достойнството... Направи всичко възможно да му докажеш, че го обичаш и че искаш да бъдеш само с него,а другият не значи нищо. Твоят човек приятел ли е с онзи? Защото си споменала, че е казал нещо от сорта на "ако беше друг човека да ама...". Ако са добри приятели може да му е кофти за това, че трябва да се скара с него заради момиче...Изобщо много варианти има, но едно е сигурно - момчето все още си те иска, но е наранено и ти трябва да го спечелиш отново!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Мхм,най - вече не си искала тая смучка.Ако не я искаше щеше да отблъснеш другото момче или да му забиеш шамар...Аман от лигави к*рви.
    Благодаря за "комплимента" : ))

Като толкова ме нападате,а не знаете как стоят нещата както каза GossipGirl89 ще ви обесня ситуацията .. с вапросното момче се занимавахме преди да тръгна с бившия ми приятел,но след това всичко приключи и отношенията ни останаха чисто приятелски.Един ден ме попита дали имам да му дам една цигара,казах му да и той дойде до нас със още 3 момчета,най-добрата ми приятелка и сестра и.Та така.. цялата тайфа беше в нас и при положение,че държах много на приятеля си няма като някоя долна курва да тръгна да се натискам с друг ! Стана така че започнахме да се бием [ на шега ] , но той нещо започна да се вживява,ядосах се и му ударих с юмрук в рамото.. след което той ме натисна за стената хвана ми ръцете и тръгна да ме хапе по врата [ което и преди често обичаше да прави и не само по врата ами по ръцете и къде ли не даже се чудех да не е канибал ] но явно е целял друго .. и приятелят ми да го види и такаа и от там стана цялата каша .. И да,бяха приятели,сега незнам какви са им отношенията.. само че момчето заради което скъсах с бившия ми на всеки 2 седмици ходи с една,а си ляга с друга [ ако има значение той е на 17 ].. а този с който ходех беше различен от всички момчета с които съм била до сега !! [ той е на 22 ]

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Докажи му с всички сили и начини, коитоо ти идват на ум, че държиш на него! Той е наранен и убиден, има нужда да знае, че си искрена и че искаш да си само и единсвено с него..Успех !

Според мен имаш шансове да си с него отново. Трябва да знаеш обаче, че ще се наложи да се бориш много, за да върнеш доверието му в теб.

П.П. Сигурно знаеш, че доверието се печели трудно и се губи лесно. Стегни се и бъди силна. \/
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си