.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да обясня това на фризьорката?

Такам, моята коса е дълга, с бретон и е подстригана "на черта". Скоро ще ходя на фризьор и се чудих как да обясня на фризьорката ми, че искам да ме подстриже така:

Особено бретона... Някъде чух, че се наричал "накъсан", но не знам дали това е правилнатаа дума

П.П. Другите също могат да задават подобни въпроси в тази тема. Само моля първо да отговорите на моя

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Ако не знаеш как да й обясниш просто качи снимка на телефон и й я покажи... (съвет от мен: намери по-голяма и детайлна снимка)

Не знам, провала съм да обясня някоя прическа със снимка, но тогава ме подстригаха напълно различно от показаното, а и за първи път ще ходя при този фризьор и ще ми е много конфузно ако започна да обяснявам така.
    А иначе ето по-големи снимки:

---- същата прическа, но с бретон като при останалите.

Най-добре си я качи на телефона. Успехх
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Супер фен
    То аз като се изкъпя изглеждам така ... тези от снимките ми изглеждат подстригани като мен точно.
    Т.е на повечко етажи, а бритона стига някъде до началото на носа и е дръпнат на една страна. А този рошав вид от снимките е постигнат със някакви стилизиращи продукти вероятно. Иначе няма как да ти стърчат така краищата насам натам.

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    То аз като се изкъпя изглеждам така ... тези от снимките ми изглеждат подстригани като мен точно.
    Т.е на повечко етажи, а бритона стига някъде до началото на носа и е дръпнат на една страна. А този рошав вид от снимките е постигнат със някакви стилизиращи продукти вероятно. Иначе няма как да ти стърчат така краищата насам натам.
    Знаи просто да й кажа да ми направи косата на 3-4 пласта?

Супер фен
    Ами зависи колко ти е дълга. Не знам дали чак 3-4 ,но поне на два етажа и ще стане работата.

Ами доста си е дълга ОК, много благодаря за помощта-

Косата на Тейлър е удължена, не е нейната Иначе просто кажи , че искаш бретон на една страна, по - дълъг, няколко етажа, .. малко пяна да намачкаш и си готова

Град
    Пловдив :)))))
    Ако питаш мен намери малко по голяма снимка,принтирай я и я показваш на фризьорката :P

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Казваш на фризьорката ти да те подстриже на стълбички (т.е. на пластове).После косата се филира и докато те суши със сешоара те пръска с не много силен лак и готово
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ами зависи колко ти е дълга. Не знам дали чак 3-4 ,но поне на два етажа и ще стане работата.
    Аз мисля да си направя 3-4 пласта. Прекалено много ли ще е, косата ми е няколко пръста под мишниците.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто й занеси снимката..
    Така поне няма да има гафове заради това,че
    тя не е схванала какво точно искаш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от galet0
    Ако питаш мен намери малко по голяма снимка,принтирай я и я показваш на фризьорката :P
    +

Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    +
    Дамм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си