.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Проблем с мед. обеци

Наскоро си пробих ушите и ми сложиха медицински обици. Имат си винтче и би трябвало уж да се регулират, обаче не става. Въртя ги обратно на часовниковата стрелка, `щото си мисля, че така ще се охлабят малко, обаче май само ги затягам още повече. Адски ме боли ухото и даже май се разкървави и ако някой каже някакъв начин да размърдам обецата, ще съм му безкрайно благодарна.

хм .. дръпни винтчето малко назад освен, незнам. Аз също си пробих наскоро ушите и така си ги отхлабвам ..
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Проблем с мед. обеци

Помоли някой от страни да види какви са обиците и как се маха винтчето.Моите бяха едни много странни .. значи в началото съвсем тънки,после малко по дебели и така 4 степени и винтчето като е отишло на 3 или 4 много трудно се дърпа,затова накарай някой друг да ти помогне.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Ако можеш да я махнеш и да сложиш сребърна или златна ще ти е по-лесно.На мен ми правеше много по-малко проблеми,но моята беше на степени а не с винтче и просто стиснах зъби за няколко секунди и дърпах като луда да я махна Но пък си струва-сега нося каквито обеци искам и дори да не нося никакви с месеци нищо не ми става...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Еми , именно. Хем си имат винтче за въртене, хем като искат да се пристегнат, се чува едно щракване. Предполагам, че за същото става въпрос, че имат степени. И аз с тия нокти гадните нищо не мога да докосна. Май ще трябва да изчакам до утре.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Попринцип мед. обеци са във формата на стреличка . Началото е тъничко и се разширява нагоре и съответно се махат доста трудно . Когато си пробих ушите за пръв път имах такъв проблем .Едното винтче заяждаше и не може да мапна обецата . Ехото ми се възпали , поду се . В крайна смека , татко ме издебна докато спя и с клещи успя да го махне . После хиляда и една глупости докато ми се оправи ухото ... Така че помоли някой да ти помогне

Абе хора, не ми се прави нова тема и затова ще питам тук. Значи зарастнаха ми дупките на ушите и мисля да си направя нови, но старите още си личат. Дали ще може върху тях някак си? И още нещо - на едното ухо ще си направя трета дупка зад първата и се чудя..много ли ще боли?
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Абе хора, не ми се прави нова тема и затова ще питам тук. Значи зарастнаха ми дупките на ушите и мисля да си направя нови, но старите още си личат. Дали ще може върху тях някак си? И още нещо - на едното ухо ще си направя трета дупка зад първата и се чудя..много ли ще боли?
    Може да ги направиш на същото място,но ще боли повече,защото ще има съединителна тъкан от белега,който се е получил при зарастването.А относно третата обеца - ако е на хрущял ще боли доооста и не го препоръчвам,защото там се прави бавно с игла...не е болка за умиране,но все пак.Ако е точно до първата почти няма да боли.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Моите дупки ги направиха върху старите, така че не виждам проблем.

Иначе моите хал хабер си нямам дали въобще са медицински. Отидох в козметичен салон, дадоха ми едно огромно табло със сто и един чифта обеци да си избирам. Всичките бяха еднакви иначе, доколкото видях - имаха една гайка, самото винтче явно. Мноооого ми е плашещо, честно. Нещата от самото начало не са наред. Уж не трябваше да ме боли при самото пробиване, а ме боля. И после още няколко часа. Промивам дупките с кислородна вода, въртя ги всеки ден, ама пусто му любопитство - оня ден кво правих, и нещо изщрака, и явно съм затегнала едната обеца и сега няма отвиване.

Супер фен
    ако става дума за ей такива, моите бяха същите и както вече ти казаха в темата - имат няколко степени и просто ще трябва да държиш едната страна на обицата(където е топчето) и с другата ръка да дърпаш от винтчето,като гледаш да не мърдаш много обицата, че наистина си боли... ама няма как иначе.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Леле,помня какъв ужас беше докато махна моите медицински..То не беше дърпане,въртене,чак майка ми не можа да се оправи с тях,та се наложи да ходя до салона,където ги пробиха
    А цаката е просто да хванеш отпред топченцето и да го държиш здраво,а отзад винчето само да го дръпнеш назад.Сигурно при теб е отишло много напред и е засекло,но с малко силно дърпане ще се оправи

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Ще питам тук , за да не пускам нова тема ...
    Мисля да си пробия горе на хрущяла и знам , че ще боли повече от обикновеното . Обаче колко повече ? И някой ми беше казал за случай , в който , при пробиването , бил засегнат някакъв нерв ии довело до парализа на цялата страна на тялото . Това възможно ли е изобщо?

^ Аз хрущяла мислих, мислих и реших да не го бутам. Мисля, че много би боляло, а аз хич не търпя на болка, една кола маска не мога да изтърпя. Ще си сложа обица до едната дупка на едното ухо и това е.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Тъпа работа бе, мамка му.
    Моето поне топче да беше, пък то звездичка, и е в пъти по-трудно. Как да знаех, като си избирах обеците, че ще ми дойдат такива неща до главата.
    Пълен ужас. За какво изобщо се пробих?

А иначе задължително ли е през тоя месец, през който трябва да ги нося, да ги местя? Имам предвид, има ли нужда да местя винтчето по-назад с течение на времето, или ако не чувствам болка, да не го пипам? И като си въртя обеците(щото аз ги въртя, като хващам винтчето отзад, че отпред с тая звездичка ми е неудобно), развивам ли ги, завивам ли ги, правя ли нещо друго, освен да си въртя обеците и да си разработвам дупките?

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Ще питам тук , за да не пускам нова тема ...
    Мисля да си пробия горе на хрущяла и знам , че ще боли повече от обикновеното . Обаче колко повече ? И някой ми беше казал за случай , в който , при пробиването , бил засегнат някакъв нерв ии довело до парализа на цялата страна на тялото . Това възможно ли е изобщо?
    Абе, да ти кажа, не боли, мен ме пробиха с абокат, на 3тия ден си смених обецата, вярно, тогава зор си беше, обаче сега е всичко 6, даже мога да си спя на нея (:

ето ти снимчица : http://clip2net.com/page/m0/7328824
    You can spend minutes,hours,days,weeks or even months over- analyzing a situation;trying to put the pieces 2gether, justifying what could've, would've happened..or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on (:

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тъпа работа бе, мамка му.
    Моето поне топче да беше, пък то звездичка, и е в пъти по-трудно. Как да знаех, като си избирах обеците, че ще ми дойдат такива неща до главата.
    Пълен ужас. За какво изобщо се пробих?

А иначе задължително ли е през тоя месец, през който трябва да ги нося, да ги местя? Имам предвид, има ли нужда да местя винтчето по-назад с течение на времето, или ако не чувствам болка, да не го пипам? И като си въртя обеците(щото аз ги въртя, като хващам винтчето отзад, че отпред с тая звездичка ми е неудобно), развивам ли ги, завивам ли ги, правя ли нещо друго, освен да си въртя обеците и да си разработвам дупките?

Трябва да ги въртиш само за да развиваш дупките.Иначе винтчето не трябва да го местиш,няма смисъл просто.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Нормално е.Все пак скоро си ги пробила.Ами мисля, че първо ще е добре да ги завърташ по малко и в двете посоки, а после да въртиш повече.Поне при мен така беше.

Обаче мен продължава да ме боли адски лявото ухо, при всеки опит да си завъртя обецата. Единствената ми възможност да я въртя е, когато държа от едната страна памуче, напоено с кислородна вода.
    Почвам да се замислям, ще има ли проблем, ако махна сега медицинската обеца и сложа направо сребърна?

^ Да,веднага ще ти забере ухото,ако махнеш медицинските.Трябва да стоиш с тях най-малко месец,като после не е задължително да ги въртиш всеки ден.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами на мен последният като си пробивах ушите ми махнаха винтчето отзад с клещи. То друг начин нямаше...

Голям фен Аватара на beb0oy
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Ами на мен последният като си пробивах ушите ми махнаха винтчето отзад с клещи. То друг начин нямаше...

след малко и аз ш взема да си го махна с клещи то ебаси зверското дърпане и ни щракване ни нищо ебаси
    -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си