.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Вашите принципи

Има ли такова нещо като принципи в любовта? Много хора казват, че изневяра не прощават, че един път били ли са с някого, повече нищо няма да се получи и т.н. и т.н. Вие имате ли си свои правила? Какви са те? Иии въпросът, заради който пускам темата: Кога си позволявате да нарушите собствените си закони?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Единствения принцип,който 2/3 пъти наруших беше след раздяла да се съберем отново.Никога не се получава.Какво ме накара да постъпя така?Може би това,че съм наивна или грешката да имам надежда до последно,че нещата могат да се променят.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз само изневяра не бих простила в никакъв случай, за всичко друго бих направила компромис.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    in the reality : )
    Не бих простила да ме залъгват в чувствата си. Да ми разправят, че ме обичат само за да не скъсаме. Смятам, че отношенията във връзката трябва да са чисти. Любов, харесване, привличане - избирай или се махай.
    Колкото до изневярата всеки разпарвя, че би скъсал другия, ама 90 % не го правят. Стигне ли се до истинска връзка и истинска любов как да скъсаш човека, на когото най-много държиш? Може да е тъпо ама веднага ще повярваш на лъжите, че те обича и че е било само физическо привличане. Просто вътрешно ще искаш да е така.
    Досега не съм си нарушавала принципите. Разбрах, че момчето Х не изпитва към мен, това в което се кълнеше и му бих дузпата. Ама винаги има първи път.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Пловдив
    Не прощавам изневярата и лъжата

Не съм перфектен, че да упреквам другите ако направят нещо. Първо ще помисля хубаво после ще взема решение. Това ми е принципа.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хайде, хайде.

Всеки има принципи докато не му се наложи да ги престъпи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хайде, хайде.

Абсолютно. И аз винаги съм си мислела, че имам.. нещо като принципи...а в последствие к'во се оказа.. Нищо нямам.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хайде, хайде.

Нямаше как някой да го каже по - ясно ! Евала за което !
    И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !

Повече от фен
    Принципи нямам. Всичко си зависи от ситуацията

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз имам едно правило, задължително да е красива.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от loliii

Колкото до изневярата всеки разпарвя, че би скъсал другия, ама 90 % не го правят. Стигне ли се до истинска връзка и истинска любов как да скъсаш човека, на когото най-много държиш? Може да е тъпо ама веднага ще повярваш на лъжите, че те обича и че е било само физическо привличане. Просто вътрешно ще искаш да е така.
    Стигне ли се до истинска любов, както ти го каза, едва ли някой би тръгнал да изневерява. И все пак, аз лично лесно бих скъсала човека на когото държа. Изневярата от негова страна ще ми покаже той колко държи на мен. Изневери ли ми веднъж, значи може да се повтори. Изневярата също така ми показва, че той търси нещо, което аз нямам или не мога да му предложа. Ако той не може да се примири с това и бяга по чуждото, то за какво ми е такава връзка? Въобще кой иска такава връзка?

Мега фен
    Град
    <3
    Аз май нямам. Ако ината е в графата "принципи"...

Прекалено е филмарско туй с лъжата и изневярата. Бих простило и двете. Идеята е да не обичаш толкова вманиачено. Приказки като "не мога без теб,за мен ти си всичко" и т.н са пълни глупости. Гледам да не ми е тъжно за чужди фалове,които по някакъв начин ме засягат. Гледам и да не ограничавам и да не вземам свободата на теЗ,на които държа. Както и не понасям да ме разпитват къде съм била,с кой,какво съм правила и т.н.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

Стигне ли се до истинска любов, както ти го каза, едва ли някой би тръгнал да изневерява. И все пак, аз лично лесно бих скъсала човека на когото държа. Изневярата от негова страна ще ми покаже той колко държи на мен. Изневери ли ми веднъж, значи може да се повтори. Изневярата също така ми показва, че той търси нещо, което аз нямам или не мога да му предложа. Ако той не може да се примири с това и бяга по чуждото, то за какво ми е такава връзка? Въобще кой иска такава връзка?
    Човеке разбира се,че има милиони хора,които биха му дали какви ли не неща. оО Какво неочаквано има в случая? Истинска любов...блях...колко гнусно.. Да не мислиш,че твоя човек ще те обича до старини? Просто ще свикне с теб и дори няма да те харесва. Дори да можеш да му дадеш това,което иска в един момент няма да си му интересна вече. Оо Наистина...какво неочаквано/изумително виждате в изневярата?
    Аз не бих изневерило,щото ще съм с гузна съвест и ще се чувствам ужасно,но бих разбрала мотивите на човека до мен ако ми изневери. Оо Да ще ми е ужасно гадно и тъжно,но е напълно нормално. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Нямам някъв списък с конкретни правила.
    При връзките нещата се преценяват на момента. Ситуациите и отношенията с даден човек са различни винаги и не е нужно да робувам на някакви правила, за да реагирам правилно.
    Колкото и да съм се се опитвала да правя някакви заключения за любовта и т.н., никога не може да се определи строго какво трябва и какво не.

За принципи в любовта,ами те са си еднакви с принципите спрямо живота,поне за мен!
    За изневярата - тя за мен не кой знае какво,досега не съм изневерявала и не мисля да го правя,първо е супер тъпо,след като не искаш да си с тоя човек му го казваш,без да правиш "циганска" работа да го развърташ!
    Дали бих простила изневяра - мисля,че не!И то не от самата изневяра като акт,ами заради лъжата,заради унижението и прочие.
    Принципи като честност,достатъчно свобода,отстояване на мнението и т.н.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма правила и за всяка връзка нещата са индивидуални. Тук много казват, че не прощават изневяра, но секса не е всичко. Аз от няколко седмици съм разделен с приятелката си. Усещането ми е такова, че ако сега ми се обади с желание да опитаме отново дори няма да попитам била ли е с мъж докато сме разделени.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Имам само 1 принцип - Ако е над 50 кила не става !!!
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от xoxi

Стигне ли се до такава връзка ти може да го обичаш, ама той теб не. И освен това в този случай ти не мислиш логично, а действията ти са емоционални. Просто не е толкова лесно. Жените, които са малтретирани, не могат да избягат от съпрузите си, защото ги обичат и са свързани с тях. Какво е една изневяра тогава?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на xoxi
    ShtrudeL, дори не съм мислила на старини с кой ще съм и колко ще ме обича. Пък и както той може би ще свикне с мен, така и аз ще свикна с него и тогава ще мисля сигурно и по друг начин. Макар, че изневярата пак би била непростима за мен.
    Сега мисля за сегашната си връзка и какво бих направила в дадена ситуация. Не виждам ти какво нормално намираш в това.

loliii, не ми се вярва една малтретирана жена да обича мъжа си. Може да го е обичала в началото, но след малтретирането.. съмнява ме. Повечето такива жени не бягат от страх, а не от любов.
    Иначе възможно е аз да го обичам повече или пък той въобще да не ме обича. Не съм от хората обаче, които предприемат действия водени от емоциите си. Така, че колкото и да го обичам, не бих му простила. А ако той не ме обича.. тогава защо сме заедно?

Re: Вашите принципи

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Има ли такова нещо като принципи в любовта? Много хора казват, че изневяра не прощават, че един път били ли са с някого, повече нищо няма да се получи и т.н. и т.н. Вие имате ли си свои правила? Какви са те? Иии въпросът, заради който пускам темата: Кога си позволявате да нарушите собствените си закони?
    Аз не следвам правила в любовта, постъпвам според хората и ситуацията. Не знам дали е нещо като принцип, но когато обичам някого и вярвам в нас, се боря докрай!
    Някой по-горе беше казал, че се опитва да не съди и да разбере постъпката на всеки, е, аз съм същата, но това не е принцип в любовта за мен, а в живота като цяло
    work in progress.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    никога не бих останала с някой, ако знам, че ми изневерява или по някакъв начин ме потиска.
    и никога не бих тичала след момче...
    никога не бих стигнала дотам да не мога да живея без даден човек /изключваме приятели /
    абееее..нека да не казвам никога, ама не бих се заравяла в миналото повече, отколкото трябва.
    иии както каза щрудел не бих си позволила да огранича свободата и личното пространство на човека до мен
    I'm yours.

Град
    MoHTaHa
    Единственото нещо,което никога не бих простила е изневяра. Това е единственият ми принцип в любовта - не бих позволила никога на никого да ме залъгва! Щом е решил да изневери значи не ме заслужава

Адски адски правилно..когато обичаш някого не вярваш , че той би сторил нещо такова .. аз не съм изневиряваала и НИКОГА НЯМА .. мисля , че и аз не бих простила изневяра ,но незнам се пак има един лаф "любовта е сляпа"...

И все пак ако момчето което обичам го направи ще съм потресена.. ще мисля много и все пак ако се стигне до там , че да го "скъсам" ще плача много..защото любовта ми към него е голяма..Но все пак вярвам, че той не би направил нещо такова...

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Всичко си остава относително..
    и все пак мисля, че имам някакви принципи.. но не се знае до кога..
    и дали ще се стига до "употребата им" ;д
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове