Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Т'ва 'щото не можа да го синтезираш в 5 изречения, затова написа 5 страници в Word и ги постна тук.
Мога да напиша още 10000 страници .. това е един ден от връзката ни .. нали съм го написал, ако не уважаваш факта, че някой иска помощ, и пише каквото му е на сърце просто не го чети !

Цитирай Първоначално написано от notlike
Това е гадно. Не можеш да спираш детето си, ако обича някого. Ако техните те познават и ако им допадаш, какво пречи? Пет години не са разлика кой знае каква, но все пак не им се сърди - може да си мислят, че я използваш за сексуалните си нужди? Винаги поглеждай от другата страна на монетата. Ако питаш мен - отиди лично при тях и говори с родител, ако имаш възможност - с бащата. Кажи всичко, което мислиш и което чувстваш, това е. Не можеш да загубиш повече. Иначе тази е малка още, но след 2-3 години, както каза ти - разликата няма да има значение

Опитвах се да поговоря с тях, но или нямаше никой в тях, или ми вдигаха и затваряха телефона..или смс-те, които писах не бяха в нейна полза и тя страдаше заради това след тях.Баща й ме нападна с грешна преценка още при 1-та ни среща, а за сексуалните ми нужди..с нея нямам такива . Не се сърдя на техните аз като баща бих постъпил така и бих опитал да сплаша момчето след това, ако не се плаши ще се заинтересувам и ще се опитам да го упозная и да му дам шанс..