Цитирай Първоначално написано от loliii
Цитирай Първоначално написано от mzon4479
Цитирай Първоначално написано от loliii
Тука никой не може да ти помогне с нищо. Като имаш проблем реши го сам. Като например - намери си друга.
Знаеш ли колко трудно се намира човек с, който да не се караш да няма какво да мразиш в него .. и как с друга катоо обичаш все още този човек.. Да използвам друга за да я забравя - не не мога да лъжа нито някой друг нито себе си !
Точно затова лъжат теб! Ако бъдеш малко по-егоистичен и погледнеш реалността ще разбереш, че любовта идва и си отива... дори при съпрузите... А ти си хлапе като всички нас... Тази дума любов още я няма в речника ти. Не можеш ли да си... втълпиш.. че има и други. Никой ли не знае как да използва изключителните дарби на мозъка да прави чудеса? Хората се излекуват от рак само със силата на мисълта и вярата си. Ти не можеш да забравиш няква пикла! Стегни се, пич.
Никога, никога не съм бил егоист и не съм причинявал лошо на хората..Да гадно е, но за мен . Казвал съм си, че все някога това ще се забележи правя добро в замяна не исках нищо, но, когато намериш човек, който да обичаш с цялото си сърце и да го сънуваш и, когато си казваш не те заслужава няма смисъл да страдаш за нея и само след 2 минути пак мислиш за нея какво да направя как да го спра .. то е в мен мозъка ми е прекалено добронамерен и слагам сичко на сърце. 9 месеца не съм спирал и за минута да мисля за нея, не съм поглеждал друга сега..никакъв секс никакви полови контакти в близките 3 години ! Аз я обичам и всичко освен нея нямаше значение.