Пич...гледай сега...разбирам те...не проявявам кой знае какво състрадание но те разбирам защото съм бил в сходна ситуация само че...ще ти го кажа директно щото не ми се пише...даваш вид на човек с претенции за известна интелигентност тъй че не би имал нужда от пояснения...та...проумей че първо...няма идеални хора...как може като условие да си намериш друго момиче да посочваш неща като 'да не се караме никога...' 'n' stuff?...и второ...твойта мацка е била на 13 човек...може да е била интелигентна за възрастта си или простоо да е била големичка но нищо не променя факта че на 13 и на 18 хората са си доста далечни...най-малкото хормоните й сега я оформят и малко или много и пречат да бъде себе си поне от гледна точка на това че нейния 'Аз' не е завършен...не може да си обичал някой който не е все още напълно себе си(we don't change over time...we just become more fully who we are...)...ако си мислиш че е обратното се лъжеш...просто ти е първото момиче и като сте се хванали си бил на 17-18...това е достатъчна предпоставка подсъзнателно да не искаш да я пуснеш...

Лично мнение...