.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ГАФ

ГАФ

Искам да ви попитам нещо. Днес с моя приятел правихме секс, и попринцип той свършна в мен. И днес не съм сигурна но когато свърши в мен ии когато видях презерватива нещо капна. Незнам дали презерватива е бил скъсан или е било нещо от мен, но ако презерватива е бил скъсан то тогава има и сперма в мен.
    И въпросът ми е дали има и други методи освен ЕСКАПЕЛ за да не забременея? Моля ви кажете ми!

Има много методи ПРЕДИ и докато го правите. Но след кофти случка само Ескапел и аборт. Има още методи но те са неефикасни. Само Ескапел и аборт дават 100% премахване на плода. Лошо... Но като е капнало от презерватива какво ти попречи да провериш дали е скъсан ? Може да е капнало от тебе... Проверявайте си презервативите бе, хора... Успех !

на колко си
    Badabumbaaa

ми задръж бебето. майката на моя приятел го е родила на 18 така че...
    Badabumbaaa

ааа не благодарч искам да имам деца но преди това искам да завърша да следвам да си намеря работа и след това ще мисля за деца нега НЕ !

тогава трябва да паднеш по стълбите(да се Прибиеш в корема) още в първия месец и то ще изчезне щото не се е развило и е малко. само така ще се оттървеш без да казваш на никой (родители и аптекар)
    Badabumbaaa

а ако си взема тест след катое минало 1 ден дали ще отчете нещо ?

вземи екапел и един тест. първо ескапела и след три дни теста компрендо
    Badabumbaaa

а немое ли да си взема тст утре да видя какво има и ако е полойителен да си взема ескапел ии след това пак да проверя с тест? Но незнам колко ще е верен теста утре!

ама ескапела действа 2 дена след половия акт, така че може да не подейства
    Badabumbaaa

Ескапел не дава 100%, а 84% средно, ако ще го пиеш гледай да е по-рано.

първо провери дали си в оеулация ..
    Pitt

Цитирай Първоначално написано от shyshincetoOo
    а немое ли да си взема тст утре да видя какво има и ако е полойителен да си взема ескапел ии след това пак да проверя с тест? Но незнам колко ще е верен теста утре!
    Тестът няма да отчете вярно ако го направиш утре ! Тест се прази 14 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението от цикъла,а Ескапел се пие до 72 часа след рисковя акт и колкото по-рано,толкова по добре.И защо не проверихте презерватива дали наистина е скъсан,ами сега се чудиш и може без причина да се тъпчеш с хормони ?!?

Аз много се паникиосвам и като видях първото което направих беше да се изпишкам и да отида някъде да пийна една водка и да изпуша една цигара да се успокоя!

И какъв е бил смисъла от това,вместо да проверите презерватива..сега хич не ти е спокойно.И както каза Glamm провери дали си била в овулация.

Град
    in the reality : )
    Да обобщим. Ако не си хвърлила презерватива провери дали е скъсан. След ова разбери дали си в овулация /сметни го, ако не знаеш как гугъл/, веднага си вземи ескапел - още сега, а след 14 дни си направи тест.
    http://www.surecheck.info/vaprosi.php
    http://www.az-jenata.bg/article/1886...-ovulatziyata/
    http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%81%D0...d30003049.html
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А не се ли сети просто да надуеш презерватива за тест?

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    ааа не благодарч искам да имам деца но преди това искам да завърша да следвам да си намеря работа и след това ще мисля за деца нега НЕ !
    Подари го на грижовна приятелка.
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Повече от фен Аватара на SkylineDrift

Re: ГАФ

Искам да ви попитам нещо. Днес с моя приятел правихме секс, и попринцип той свършна в мен. И днес не съм сигурна но когато свърши в мен ии когато видях презерватива нещо капна. Незнам дали презерватива е бил скъсан или е било нещо от мен, но ако презерватива е бил скъсан то тогава има и сперма в мен.
    И въпросът ми е дали има и други методи освен ЕСКАПЕЛ за да не забременея? Моля ви кажете ми!

А случайно знаете ли,че след свеки сексуален акт с презерватив се проверява дали му има нещо(дали е скъсан)?

Изобщо не чакай и не проверявай, защото всеки час е от значение според това, което пише в листовката на Ескапел. Вземай хапчето и след 14 дена - тест. И следващия път първо проверяваш презерватива, след това водка и цигара! Дано всичко е наред с теб, успех!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Ми улигофрен такъв,защо не провери кондома? Тва дето е капнало може да е мазга,урина,майонеза..сичко може да е.
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си