Пич да ти кажа.. трябва ти някаква строга хранителна диета от фитнес инструктур ! Химия не ти трябва, повярвай ми !

Има хора които ще ти кажат точно какво да правиш, как да го правиш и за период може би 1 година ще качиш определени килограми и т.н.

Повярвай ми .. искам да съм по слаб от колкото съм сега, 187 висок съм и съм 82 килограма, релефен съм и също така имам маса и то много. Ходя като бик .. и се нервирам .. предпочитам да съм 67-68 кг и да съм много релефен без огромна маса.. защото повярвай ми грозно е.. походката ти се променя и всичко..

И за химия да не си си помислил .. не си преебвай тялото. Ходи при фитнес инструктур ( НО НЯКОИ СВЕСТЕН , на който можеш да имаш доверие) и ще ти направи супер диета .. нагъвай повече на МЕСО.

Има и още нещо --> сега лятото не е добре за маса защото всичко се ТОПИ ! От жегите е това, слънце слънце и .. няма голяма вероятност..

За това е казано зимата качваш и правиш маса - лятото изхвърляш тази мазнина и релефиш.

Послушай ме момче, недей да ставаш като бик.. грозно е.. по добре по слаб и релефен и с лека маса от колкото бик ..

Успех : )..