Здравейте,забелязвам,че постоянно обръщате внимание на правописните грешки,така че ще се извиня за моите.Ето,какъв е моят проблем ..Да предопредя ,ИЗОБЩО в никакъв случай да не ви минава през главата това което ще кажа по долу ,че е просто ,защото имам високо , ужасно високо самочуствие,не е толкова високо,просто искам да обесня как стоят нещата!
Аз ,момче на 14 години ,ще съм в 8 клас сега ..Често ми правят комплименти ,че съм хубав , или сладък .. възприемам се добре на външен вид .. мил съм с хората,държа се добре , възпитано .. имам много приятели .. момичетата ме харесват,въпреки ,че до сега не съм имал приятелка,просто съм решил ,че ми е рано за такива неща .. имам цел в живота и твърдо я следвамм .. няма да ви казвам каква е че ще кажете ,че съм се филмирал ..но твърдо съм решил да я постигна и съмм направил много неща за да го направя .. а бе горе долу всички ме харесват , а и аз се държа добре със всичкии Не го възприемайте като високо самочуствие просто искам да изясня как стоят нещата .. Обаче имам 1 проблем сега .. тръгвам на училище нов клас сичко ОК .. има 1 в даскало как да кажаа , зависливи хора .. на здрасти/чао сме до ся не съм имал проблеми с тях ,обаче нещо ми подсказва ,че скоро време и аз ще го отнеса .. те са лекомислени,комплексирани тапаци,който идват при тебе когато отидеш до магазинчето .. или когато се разхождаш с някой .. или пък с момичета..тоест когато си сам .. идват при тебе и ти казват : Ти ли си бияча? , или : Ей казаха ми ,че си говорил нещо за мене .. да има 3,4 такива "банди" и ми е кофти..въпреки тези качества по горе , аз никога не съм бил по боя .. никога не съм скачал на бой , единствените пъти когато съм се бил беше 1 път в 6 клас бяха 15 човека,а аз бях с приятел и нямах избор щото се заяждаха с него трябваше да го защитя Very Happy .. а бе горе долу никога не съм се ебавал или заяждал с други хора .. компанията ми е адски готинаа и сички са точни .. но просто тия ..казвам ви .. примерно отивате весели на училище,виждате се с приятели сичко точно .. тръгвате си и изведнъж идват 15 човека , който не знаят какво искат от животна , 15 идиота от които аз съм светлинни години напред .. 15 идиота,който трябва да лижат обувките на учителите а те въпреки това ги правят "луди" .. 15 идиота от 1 клас .. 15 от друг .. и е пълно с такива .. заяждат се ,обиждат те .. аз не съм по боя както вече казах,имам голям брат,мога и да викна много хора за да ги набият , но така те ще си навлечът неприятности,а аз просто не искам! Не искам да се занимавам с тях,а те все се заяждат с теб .. винаги бият някого,който е беззащитен .. много глупаво просто ужасноо .. всичко ми се нареди прекрасно тая година,учих много и ме приеха точно там където исках,всичко е просто супер .. писах ужасно много , за това искам да ви помоля ,ако не сте разбрали въпросат ми ... ето го .. Как да се справя с тези хулигани .. само те ме дразнят и ми пречат в училище просто са ужасни .Ще ви помоля за още нещо ... Моля да не ми правите забележки за правописните грешки,защото просто имаше да пиша много ,можех да го направя малко ,но реших да е с пълни подробности .. за това сигорно съм пълен с тях ... също така ще ви помоля да не правите бъзици , или убиди .. е ако има начин да помогнете .. пишете ..ако не не ...