.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Не знам какво да правя ...искам съвет

Здравейте! Става въпрос за бившата ми приятелка,с която се бяхме разделили от месеци.Аз много я харесвах ,но тя явно просто не знаеше какво иска.Наскоро започнахме отново да си чатим по скайп и даже излезнахме няколко пъти на кафе ,при което последния път тя взе да ми говори колко много и се прави секс с мен - да в това няма нищо нередно правили сме го ,но проблема е че се съмнявам че пак иска да ме използва само като нейн приятел за секс и и го казах.Тя отрече да е така и след тази случка не сме се виждали нито чували от седмица до онзи ден в който се видяхме случайно на едно кафе и тя ме извика за малко.Попита ме кога ще се видим -сещаш се [т.е. да правим секс].Хора не ме разбирайте погрешно не е проблема в секса ,а в това че не съм уверен в нея. Аз искам секс с нея- тя иска секс с мен,но не искам отново да се залъгвам -Говорили сме на тази тема ,но няма никакъв резултат ,защото винаги отрича - а накрая аз съм наранения.Не знам какво да правя искам секса с нея ,а същевремено искам да знае ,че не ми е само за секса и че искам сериозна връзка.Моля за съвети - Благодаря на всички за вниманието !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти си прецени дали можеш да правиш само секс с жена към която имаш чувства. Играл съм го и е ужасно. Ще си нещо като резервния вариант. Хем ще правиш секс с нея, хем тя няма да е твоя. Ще се скапеш емоционално.

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Тя иска само секс от тебе и нищо друго.Приятели с привилегии ... ти явно имаш чувства към това момиче,в случая накрая оставаш сам до следващия път... ако искаш само секс,давай,но невиждам тя да иска да има връзка.На колко години сте ? Според тебе,тя има ли някви чувства към тебе или просто иска да те "използва"

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Ами и двамата сме на 19 години .Не знам сякаш в даден момент имам чувството ,че има нещо към мен [повече от секс],a в друг момент се даржи мн гадно към мен.Не издържам не знам какво да правя наистина...

Сам казваш че много сте говорили на тази тема и няма никакъв резултат така че трябва да смениш тактиката. Моят съвет е следният, другият път като се видите и ти намекне за секс кажи и ок направете го и след тва веднаги си дигни гащите и кажи че си тръгваш че си имаш работа ако пита кога ще се чуете казваш незнам и си тръгваш на следващия път същата програма и изобщо не я тарси и не и пиши в скайп, нека тя да се почуства използвана и наранена , ако и това не свърши работа поне ще ти остане секса , но като и обясняваш колко много искаш сериозна връзка с нея нищо няма да постигнеш
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

По-добре не се самозалъгвай, че има нещо към теб, след като в главата й е само секс. Бягай надалеч.

Тъпи п*тки сек'ви Т'ва е толкова просташко - "аз не знам кво искам, ама ти ме лашкай докато го измисля"... Разбирам да не сте били заедно, а да правите само секс, продължавайте. Ама при положение, че ти имаш чувства направо ще се съсипеш... Майната и на пачата и си хвани сериозна девойка...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изклати я, но не очаквай нещо повече.

До колкото разбирам , всеки път когато правиш секс с нея възвръщаш частица от предишните си чувтства , тоест тя за теб все още значи нещо , а не трябва да е така , защото тогава сам се нараняваш . Аз те съветвам да я приемаш както тя теб те приема , а именно - секс играчка . Не влагай никакви чувства и мисли в това , което правиш и се постарай да намериш истинско момиче за себе си и тогава се отдръпни от тази с която само правиш секс . Послушай ме .. мисля , че съм много права

Ако ти се прави секс прави ,и и покажи ,че и за теб е само секс ,не влагай чуства и няма да си наранен

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Ако можеш да я използваш и ти - забавлявай се . Ако не можеш - не я оставяй тя да те използва и не се занимавай , едва ли ще останеш вечно без секс , ще си намериш нещо по-добро

Всяка п*тка иска секс брат, приказват глупости от сорта на тва че ние момчетата не знам си кво, едва ли не примираме да се е*ем с тях но всъщност съм забелязал от личен (и доста богат) опит, че самите тях почва да ги сърби още на първата вечер, и до една седмица каквато и да е, ще ти пусне изцяло даже и да не правиш никакви намеци.

Недей се трови много, в стремежа си да и покажеш че не си за секса ще осъзнаеш, че повечето п*тки пък СА главно за него, така че рискуваш да загубиш така или иначе. Праскай к*рвата и толкоз.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Брат,радвам се че ти видях темата!! Бях в СЪЩАТА ситуация преди време.Разделих се с едно момиче което много обичах и след това се чукахме като ненормални въпреки че тя беше с други момчета и въпреки че ми липсваше.Не го прави защото ще я забравиш много по-трудно!! Ако въпреки това вече си СИГУРЕН че нямаш чувства към нея,чукай брато
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ти си прецени дали можеш да правиш само секс с жена към която имаш чувства. Играл съм го и е ужасно. Ще си нещо като резервния вариант. Хем ще правиш секс с нея, хем тя няма да е твоя. Ще се скапеш емоционално.
    + ужасно прав си
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ще си нещо като резервния вариант. Хем ще правиш секс с нея, хем тя няма да е твоя. Ще се скапеш емоционално.

и аз знам какво е да си резервен вариант няма смисал просто ... по-добре избягвай тези отношения с нея

Re: Не знам какво да правя ...искам съвет

Цитирай Първоначално написано от akonu
    Здравейте! Става въпрос за бившата ми приятелка,с която се бяхме разделили от месеци.Аз много я харесвах ,но тя явно просто не знаеше какво иска.Наскоро започнахме отново да си чатим по скайп и даже излезнахме няколко пъти на кафе ,при което последния път тя взе да ми говори колко много и се прави секс с мен - да в това няма нищо нередно правили сме го ,но проблема е че се съмнявам че пак иска да ме използва само като нейн приятел за секс и и го казах.Тя отрече да е така и след тази случка не сме се виждали нито чували от седмица до онзи ден в който се видяхме случайно на едно кафе и тя ме извика за малко.Попита ме кога ще се видим -сещаш се [т.е. да правим секс].Хора не ме разбирайте погрешно не е проблема в секса ,а в това че не съм уверен в нея. Аз искам секс с нея- тя иска секс с мен,но не искам отново да се залъгвам -Говорили сме на тази тема ,но няма никакъв резултат ,защото винаги отрича - а накрая аз съм наранения.Не знам какво да правя искам секса с нея ,а същевремено искам да знае ,че не ми е само за секса и че искам сериозна връзка.Моля за съвети - Благодаря на всички за вниманието !

Вече мислех,че такива като теб не съществуват .. евала просто момчетата като теб са на изчезване..

Какво го мислиш толкова.чувала съм от мъже ,че жените се прайли и не давали да ги чукат ,пак като си поискаме секс вие се правите.Чукайте се и толкова ,за какво ти е обвързване .Тя иска да те чука ,ти искаш какъв е проблема.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Исчукай и пречукай и му прати много здраве

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Сам казваш че много сте говорили на тази тема и няма никакъв резултат така че трябва да смениш тактиката. Моят съвет е следният, другият път като се видите и ти намекне за секс кажи и ок направете го и след тва веднаги си дигни гащите и кажи че си тръгваш че си имаш работа ако пита кога ще се чуете казваш незнам и си тръгваш на следващия път същата програма и изобщо не я тарси и не и пиши в скайп, нека тя да се почуства използвана и наранена , ако и това не свърши работа поне ще ти остане секса , но като и обясняваш колко много искаш сериозна връзка с нея нищо няма да постигнеш
    Много съм съгласен с тебе ^^. Бъди студен с нея и няма да се мъчиш много пък и няма да си на сухо - какво повече искаш ?
    Подписа VVV

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Ти си бахти пyтката, пич. Не искал да бъде наранен? Шундрака се тресе, две не вижда... ти отказваш, защото си щял да бъдеш НАРАНЕН. Май сте си сменили ролите с нея а? ахахах. Щял да бъде използван... ахаах Чукай я от време на време, да не хващаш паяжина и я остави да прави квот си иска.
    Temet Nosce

벨야카

Не го прави! Според това, което прочетох тя иска само да те използва, по приятен начин физически, но не и да бъде с теб душевно. Ако смяташ, че още имаш чувства към нея не го прави защото само ще се нараниш, освен ако тя не иска да се съберете, а ако си неутрал - давай, поне вече си бил там и знаеш, че е хубаво..

ПС: малко са момчетата като теб и не се обиждай от коментари от типа "аве пич, ти си бахти задръстеняка".. не са прави

Супер фен Аватара на fenasf
    Ще ти цитирам един мъдър човек:

Love is for girls and gays
    if you wanna be with me it goes one of two ways!
    Either you have sex with me
    ...or you have sex with me.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ти си от ония чувствителни момчета.Не се оставяй да те нарани.Щом имаш чувства към нея и не я искаш само заради секса тогава не бъди изобщо с нея,поради простата причина,че тя иска само секс от теб.Мисля,че тук бяха постнати достатъчно изчерпателни мнения.Намери си друго момиче-не ти трябва такава,която обича да си прави експерименти с момчетата както се казва.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Защо просто не и кажеш.. ''Аз не искам да си само с мен ,заради секса..Искам да имам сериозна връзка с теб .. и не да ме нараниш както вече го направи .. ''
    И затвори или си тръгни зависи дали ще се видите или ще и го кажеш или ще и се обадиш.. и повече не я търси .. остави я тя да те потърси..а ако не те потърси .. продължи живота си без нея ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си