Първоначално написано от
akonu
Здравейте! Става въпрос за бившата ми приятелка,с която се бяхме разделили от месеци.Аз много я харесвах ,но тя явно просто не знаеше какво иска.Наскоро започнахме отново да си чатим по скайп и даже излезнахме няколко пъти на кафе ,при което последния път тя взе да ми говори колко много и се прави секс с мен - да в това няма нищо нередно правили сме го ,но проблема е че се съмнявам че пак иска да ме използва само като нейн приятел за секс и и го казах.Тя отрече да е така и след тази случка не сме се виждали нито чували от седмица до онзи ден в който се видяхме случайно на едно кафе и тя ме извика за малко.Попита ме кога ще се видим -сещаш се [т.е. да правим секс].Хора не ме разбирайте погрешно не е проблема в секса ,а в това че не съм уверен в нея. Аз искам секс с нея- тя иска секс с мен,но не искам отново да се залъгвам -Говорили сме на тази тема ,но няма никакъв резултат ,защото винаги отрича - а накрая аз съм наранения.Не знам какво да правя искам секса с нея ,а същевремено искам да знае ,че не ми е само за секса и че искам сериозна връзка.Моля за съвети - Благодаря на всички за вниманието !