- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- оцветител за коса ?
искам да питам ако си взема оцветител за коса (рус) дали ще се получи? Косата ми е тъмно руса ама искам да видя просто как ще ми седи светло русо,а не искам да се боядисвам с трайна боя.. та някой ако е пробвал да каже...![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
И аз искааам. По-същия начин като теб съм. Има ли някакви оцветяващи/ изсветляващи балсами/маски/шампоани?![]()
да,има шампоан-оцветител на Palette,аз даже съм използвала червения и стана ама не знам дали русото ще се получи и питам ако някой знае..![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
^Стара ти е информацията. Спряха ги преди 4 месеца.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Престиж.
Аз имам червен оцветител,но все още не съм го използвала за да кажа.
така лиии?
ми аз го използвам октомври някъде миналата година.може.. а някакви други оцветители да знаете хубави?
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
Marion- покриват бели коси /за разлика от Palette/, но и цапат здраво хавлии, дрехи... Не се изпират лесно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами пробвай да ти кажа... то така нас като питаш едва ли някой ще ти даде точен и правилен отговор. купи, пробвай и ще видиш резултата нищо не губиш освен 2 лева![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!