- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване с кола маска
+++Първоначално написано от Sh@d0w
all day... all night... what the fuck?!
Късмет!Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
пробвах с кола маска веднъж и повече не съм въпреки ,че съм момиче.Лепвам ги съвсем ликички ,краката ми станаха червени ,че и сини на места все едно някой ме е бил.Повече неща и да чувам за такива нещо.Пробвай с епилатор.Първоначално написано от OchoBocho
sleda ot lubovta
Аз си купи няква кола маска от 8 лева но тя доникъде не ми стигнанапрайх си само оназ работа, мишниците, над устната и малко краката-предложете няква по-евтина че ся имам 10 лева и искам да си взема възможно най-много за тез пари
пък и за морето тряя да съм гладък отвсякъде
и да ми се вижда хубаво тена
![]()
Пробвах сигурно с 4 ленти - нищо не става, а боли адски много...Отказах се и се обръснахПървоначално написано от epicfailbg
Не пробвайте, че много боли, а ефекта е минимален (поне при мене)
То/ази дето каза за козметик..тука в БГ козметиците са толкова зле, че да не ти обяснявам..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да го е*а..Първоначално написано от mlakniwe2
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от xinfamous
е ко? Още не искам да се бръсна всеки ден-една кола маска и към месец и полвина нямам нищо и не се занимавам с тва поне
Няма как - боли. Аз лично ползвам епилатор, добро вложение е! За по-безболезнено обезкосмяване, препоръчвам ти депилатоар. Това е нещо като кремче , което се нанася върху кожата. След това трябва да изчакаш от 5 до 20 мин в зависимост от указанието върху кутията и с помощта на шпатулка ( обикновено приложена в опаквоаката ), да изтържеш в посока обратна на растежа на космите крема. Косъмчетата падат. Това е безболезнено и определено след това израстват не толкова дебели косъмчета както при бръсненето.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Страх те е. Ами нас момичетата кои ни пита по двапати в мецеца на кола и то на всякъде. Ама след третия път космите стават по тънки и не боли толкова, такаче стискай зъби и тарпи.!![]()