Здравейте! Ужасно съм отчаяна Нека ви разкажа за какво става на въпрос... Та има едно момче отначало мнооого се харесвахме и аз само чаках той да ми предложи, защото си личеше, че изпитва същите чувства и към мен. Докато един ден всички мои приятелки и негови бивши ми обясниха, че той е боклук, с момиче е колкото да не е сам, а след това ги псувал зад гърба им! Таа тогава аз реших да му кажа да сме само приятели и той каза добре, но с всеки ден все повече и повече любовта ми се появяваше на яве! Видахме се няколко пъти и всеки път той ме прегръщаше и аз осъзнавах каква грешка съм направила и ето, че вчера той ме попита дали го харесвам и аз му казах че незнам, а и защо ме пита като той вече ме отряза и ми отговори, че аз съм му казала, да бъдем само приятели! Също така ми обясни, че му е станало много гадно когато съм заявила това за приятелите.... Да ви кажа в този монет се почувствах ужасно гузно Бях шокирана, та за бога той явно още ме харесва! Аз също го хар. ноо немога изведнъж да си призная...много ми е трудно и незнам какво да правя, обичам го но не знам докъде ще стигнем. Моля за съвет