.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa

Продължавам да го обичам,на пук на всичко.. ;(

Няма смисък от тази тема вече ! Ако може даже да бъде заключена

как не ви домързява да пишете толкова дълги теми?

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Не съм искала мнение за това колко ми е дълга темата,искам мнение за написаното в нея и както виждам дори не си направил труда да го прочетеш.. Ок .. Има хора във форума,които знаят,че тук се пише даден проблем,а те те съветват как да го решиш Както и да е дори да няма никакви отговори целта ми е да изразя всичко,което чувствам,защото повече пред хората не искам да го показвам,просто не остана време

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Не съм искала мнение за това колко ми е дълга темата,искам мнение за написаното в нея и както виждам дори не си направил труда да го прочетеш.. Ок .. Има хора във форума,които знаят,че тук се пише даден проблем,а те те съветват как да го решиш Както и да е дори да няма никакви отговори целта ми е да изразя всичко,което чувствам,защото повече пред хората не искам да го показвам,просто не остана време
    Съжалявам, но е прав. Това не е дневник, а форум. Проблемите трябва да са описани по същество, кратко и ясно. Всичките подробности можеше да си ги спестиш и просто да напишеш: "На 15 съм (примерно), лудо влюбена съм в едно момче, което не мога забравя, а нищо няма да се получи между нас. КАК?"
    А сега. Ами излгежда няма начин да го забравиш, но все пак тези, които казват, че времето лекува са прави.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Намери друго момче, към което да насочваш мислите си. Звучи глупаво и за теб много сложно, но ако го направиш, ще видиш, че е по-лесно. Но трябва да си убедена, че искаш да го забравиш! Чети книги, някои без любовни истории, за да те разсейват. Кажи един път завинаги майната му и не го мисли.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Съжалявам, но е прав. Това не е дневник, а форум. Проблемите трябва да са описани по същество, кратко и ясно. Всичките подробности можеше да си ги спестиш и просто да напишеш: "На 15 съм (примерно), лудо влюбена съм в едно момче, което не мога забравя, а нищо няма да се получи между нас. КАК?"
    А сега. Ами излгежда няма начин да го забравиш, но все пак тези, които казват, че времето лекува са прави.
    Вие какви сте,че да казвате кой как да си пише темите?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кучка била Най-много ги обичам ей такива, като твоята "приятелка"... Не мога да разбера защо за такива пикли, които даже не разбират какво значи "кучка" това название предизвиква такава гордост, че.... Моля ти се, хвани си някоя свястна приятелка, която разбира какво е реалност и какво не, която ще те подкрепя и няма да ти прави мръсотии. Колкото до момчето - не се знае, има още цяла една година, всичко може да се случи. В крайна сметка, ще го забравиш, времето лекува

Животът е адът описан в Библията!

По-скоро напук на себе си единствено.

Много сте ми интересни някви такива на по 16,дето не могат да продължат напред.Я се стегни ве момиче,тоя само те е ебал,ако те обичаше щеше да иска да е с тебе,държи се с тебе като с просто няква минджа,която си чука и тва е.Ше го преодолееш не се притеснявай.

Съжелявам, но не издържах до края, можеше да я напишеш малко по-кратко и стегнато . .. .

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Много сте ми интересни някви такива на по 16,дето не могат да продължат напред.Я се стегни ве момиче,тоя само те е е***,ако те обичаше щеше да иска да е с тебе,държи се с тебе като с просто няква минджа,която си чука и тва е.Ше го преодолееш не се притеснявай.
    Не ме е ебал За 2 години е имал много шансове и пъти да го направи,но не е и въпреки всичко продължава да твърди,че ме обича .. точно за това не знам какво да мисля

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си