.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

вече заедно от 8 мес....

Днес 12.08 -С приятеля ми правим 8 месеца...ИсКАХ да попитам -ако не се сети че днес стават 8 мес..от както ходим,според вас имам ли право да му се сърдя!
    Предните месеци беше различно той си беше у тях а аз у нас..(сега си е на село)И сме нямали възможноста да сме заедно на 12.......... Вие как мислите имам ли право да му се сърдя....

Не. Преди не сте празнували, с кво се променят нещата сега?
    Направете година и тогава празнувайте.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами хубаво би било и той да се сеща така,както ти се сещаш,но не мисля,че трябва да стигаш до това да се сърдиш,ако не се сети.. .
    Ако в крайна сметка не се сети,сигурно ще му стане адски мило да му звъннеш и да му кажеш.. без сръдни ,това са детски работи .Пък и на всеки месец ли трябва да се отчита,че ходите.. Като стане примерно година тогава

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    не му се сърди..момчетата често забравят дати такаче ще бъде нормално ако забрави ..ще ти стане малко кофти..ама кво да се прави..ако искаш му се обади и мy припомни ако наистина е забравил Айде успех!

Ти наред ли си. Утре ще искаш да се сеща за 2837 ви час заедно. При нас момчетата криво ляво може да очакваш да се сети за годишнина, но по-вероятно за рожденият ти ден.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ние с моята приятелка на нашата дата всеки месец ходим било то на заведение , пицария , че дори и подаръци си даваме някой път

Аз , ако бях в твоето положение и той дори не ми се обади бих се разсърдил

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Т'ва да не е годишнина някаква... Според мен ще е мнооого тъпо, ако му се разсърдиш за такова нещо.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Какво се хващате за тези месеци....аз дори и година не празнувах, но съм се сърдила, не обръщам внимание на тези неща.

Виждам,че ако не се сети ще ти стане кофти,но по-добре не го показвай.
    Звънни му и му кажи мило че вече сте 8 месеца заедно и т.н...

И вместо да отброяваш месецети просто ги изживей!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    О боже... Да му се сърдиш?! Абе какво значение имат някакви месеци и дати? Айде разбирам една година, ок... Аз например [момиче съм] никога не съм помнела такива неща и никога не съм им обръщала внимание. Не всеки го интересуват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

не му се сърди.. това може да стане причина да се скарате..

Не му се сърди. Защо смяташ, че трябва да празнувате именно 8 месеца? Радвай се на миговете прекарани с него, а не брой месеци. Смятам, че това е глупаво. Но ако държиш да празнувате такива годишнини му се обади, ако не се е сетил, напомни му.

Направих най голяма глупост

днес ще се виждаме
    преди малко му пратох смс-
    :*
    :*месе(оби4кам те)
    но той не ми отг на смс..исках да го подсетя,но въпреки тва нищоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооо ...вече и мен няма да ме интересува

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Момчетата рядко помнят такива неща и аз не виждам особен смисъл да се празнуват месеците,но когато дойде 24ти се радвам,че е 1 месец повече НЕ ТРЯБВА да му се сърдиш за такава глупост.Аз на моя си му казвам ''днес правим ***месеца '' и го отбелязваме със секс и така
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Момчетата рядко помнят такива неща и аз не виждам особен смисъл да се празнуват месеците,но когато дойде 24ти се радвам,че е 1 месец повече НЕ ТРЯБВА да му се сърдиш за такава глупост.Аз на моя си му казвам ''днес правим ***месеца '' и го отбелязваме със секс и така
    Момичето вече и подарък ти измисли Как може за това да се сърдиш е за такива глупости няма смисъл.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от spopi
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Момичето вече и подарък ти измисли Как може за това да се сърдиш е за такива глупости няма смисъл.
    Еми момчето ще остане доволно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми те момчетата не помнят много, така че не му се сърди, гледай по-отвисоко на нещата

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    О боже... Да му се сърдиш?! Абе какво значение имат някакви месеци и дати? Айде разбирам една година, ок... Аз например [момиче съм] никога не съм помнела такива неща и никога не съм им обръщала внимание. Не всеки го интересуват.
    И аз съм така все забравям дати така че недей да се сърдиш на момчето за щяло и нещяло
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Не бих се учудила да не се сети.
    Даже ми е странно, че ти се сещаш.
    Толкова ли нямаш работа и се чудиш как да се заядеш с него, че си седнала да мислиш дали да му се сърдиш за глупости?
    Баси лапетата сте някои.

Хубаво е да се сеща,но чак пък да празнувате...когато стане година,тогава определено е повод! Макр че за любовта поводи за празнуване не са нужни! Иначе честито много любов!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Авторке,на колко години сте двамата?
    Не мисля,че има нужда изобщо да се сърдиш.Това с празнуването е малко странно.Както казаха и преди мен-Ако е за годишнина-ок,ама за месеците...Няма смисъл да ги броиш.Аз се впечатлявах в началото,защото ми беше първата връзка и беше ново за мен,ама вече сме от много време заедно и дори се случва аз да забравям,а той да ме подсети,когато има месечие...
    Не се впрягай толкова за такива неща.Няма смисъл да броиш секундите.Просто се наслаждавай За такива неща е достатъчно да си припомните и това е.Чак празнуване...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на teenems
    ама това са големи глупости.. зачитат се годишнини не месечници .. ,ако мога така да се изразя..
    просто можете да си честите или да прекарате деня заедно .. ама чак сръдни .. няма смисъл
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

добреее,благодаря за коментарите Пишете нещо друго в раздел lubovvvvvvvvv,axaxaxa -предлагам теми
    -Какво трябва и какво не да му/и позволяваме
    -За или против ръзката м/у разстояния...
    -бихме ли простили изневяра
    -Всеки ден ли се чувате по тела
    ии др.вие ги предлагаите

amiiiiiiiiiiiiii

какво мислите де -споделете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си