- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви за малко помощ ;)
Влюбих се ужасно много в едно момче ... Всичко започна когато бях на басейн стоях права той ме бутна ... на другия ден се запознахме скачахме заедно плувахме заедно уговорихме си среща вечерта се видяхме , но нито той нито аз посегнах да се целунем .. той ме попита дали съм пробвала да се целувам с момче с обица на езика аз му отговорих , че не съм се пробвала .. той си тръгна пожела ми лека нощ и ми каза , че ще ме чака на басейн утре след малко ми звънна и ми каза , че не спира да мисли за мен и каза , че утре ще ме целуне ..![]()
ужасно много ме е срам целувала съм се много пъти знам как , но помогнете ми какво да правя аз ли да посегна или да изчакам .. не съм спала .. помогнете ми ...
![]()
благодаря ви ..
хей...спокойно всеки е имал безсънни нощи мислейки за любимия човекТой вече е решил да го направи, затова не се тревожи! Просто не забравяй да се отпуснеш и да се насладиш на момента! Успех!
![]()
благодаря ти![]()
![]()
други мнения ?
ами ако те беше удавил? щом е с обица на езика значи е гей![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
aз пък не мисля така...има толкова мн момчета които имат обици на езика и кво? тва не значи, че са обратни![]()
Не го целувай, по-скоро създай удобен момент за него, да го направи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Остави го той да те целуне.Той е ловецът, остави се да бъдеш уловена. Не се дърпай, върти се около него и бъди по-близо до него. Както каза MaLkaTa_LaDy създай удобен момент за него.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
благодаря ви момичета бтв .. кво като има обица да не е само той ;д
![]()
точно така момчето което хар а и той мен също има обица обаче на устната иии е супер сладък и не мисля, че това значи че е гейПървоначално написано от MinimalisTka
![]()
![]()
Не е гей, просто така му харесва. Иначе, остави се на емоциите си)
Ех,каква романтикаПървоначално написано от MinimalisTka
днешните момчета знаят как да впечатлят едно момиче
![]()
Изчакай той да те целуне, ще е по - хубаво!![]()
Начертай една линия.