- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моятаа Бфф
Значии ,
1. Скарах сее сс най-добрата ми приятелка.На нея също наскоро и се случиха лошии неща. И тяя си изкара всичко на мен. Каза ми че вече не сме толкова близки както предии ии т.н . Накрая започна да ми се извинява , но аз неможех така лесно да забравя всичко казано от нея и и предложих да излезем и да се разберем като хора.
2. Както и да е , аз и предложих да излезем навън и да се разберем като бели хора ии да си разясним нещата.
3. Видяхме се ии първите няколко минути мълчахме , ии тя накрая ми разказа чее е починала неина близка роднина . Аз напълно я разбрах .
4. След всичко това , след няколко минути започнахме както преди да си разказваме какво сме правили (защото аз бях на море за седмица) , как съм си прекарала на морето и т.н ии абсолютно всичко си беше наред !
Ии сега искам съвет от вас как да постъпя .Смисъл дали да продължа да си се държа с нея като БФФ илии просто като позната (само да се поздравяваме да си разговаряма като хора и т.н ) . Искам съвет защото незнам хич как да постъпя , толкова съмм объркана . HELPPPPPPPPPPP MEEEEEE !!![]()
Бъди себе си , има достатъчно други хора .
Разбира се, че трябва да продължиш да си "бфф" с нея. Все пак няма истинско приятелство, което не е минало през разни скандали.![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Бъдете си отново бфф. Това са просто премеждия, през които истинските приятелства преминават. Просто в момента тя не се чувства добре, и ти е наговорила неща, които не е мислила. Представи си, че някой твой много близък роднина почине - ще се чувстваш самотна, празна, разбита. Няма да има с кого да споделиш болката си и ще намразиш всички. Може би и тя се е чувствала така. Щом я разбираш, трябва да я подкрепиш да преодолее това и да бъдете отново най-добри приятелки.
В крайна сметка ти реши, дали тя е ценна за теб и би ли могла просто ей така да оставиш най-доброто ви приятелство на вятъра. Сигурно имате много добри спомени заедно и ще имате още, ако останете приятелки. Всеки прави грешки и казва неща, които не иска и после съжалява за тях. Особено ако мислиш , че тя е важен човек в живота ти, непременно останете бфф-та.
Искаш да спреш да контактуваш с нея, защото ти се е извинила, нещата помежду ви са се оправили и минава през тежък период?
Всеки може да е приятел с някого, когато всичко е наред. Истинските приятели биха си запазили отношенията, въпреки разприте.
Напомни ми да не се сприятелявам с теб.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Много мерси на първите 2 коментара , колкото то 3 нямах никаво намерение да се сприятелявам с теб , тъйче пойсках мнение за друго , а не дали иска да се сприятеляваме !! Надявам се да си ме разбрал както трябва !
Явно минава през тежък период.Извинила ти се е за казаното,пак сте се сближили.Не разбирам защо искаш да се откъснеш от нея и да сте само познати.
Именно в такива моменти си проличават приятелите,а ти искаш да я изоставиш.WTF?Или аз съм разбрала грешно..![]()
ам аз не съм изкала , тя го каза първа , аз просто неможех да си обясня как така изведнъж изкаше повече да не сме приятелки и ей такива . просто се бях объркала от всякаде . !!![]()
![]()
![]()
Първи, втори, гъза ми. Дано не ти се случва скоро да загубиш близък. Може да не е мислила нещата, които е казала. А щом сте си закрепили отношенията, просто се мъчиш да се изкараш ти жертвата и да й се сърдиш.Първоначално написано от angelwithoutwings
Знам, че не си ме питала, ама стой далече от мен![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нали за момичето,за което става дума ти е БФФ !! Каза ,че напълно си я разбрала,но като гледам явно не си! Не слагай приятелстовото ви под въпрос заради нещо такова.Наистина не е трябвало да си го изкарва на теб,защото не си виновна ти и тя го е осъзнала и ти се е извинила.Сега нещата са наред нали ? Какъв е проблема?
Просто отвсякъде не знаеш как да пишеш.Първоначално написано от angelwithoutwings
Щом въобще се колебаеш, значи никога не сте били "Бфф". Винаги сте били просто едни познати. Човек има милион познати, едни повече, други по-малко, но само няколко приятеля![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Прояви малко разбиране! Приятелката ти е минала през труден период и тогава се случва се хората да се развикат на човек, който обичат и да кажат неща , които не мислят, щом ти се е извинила всичко е наред! Просто се е случило и няма за какво да си объркана, казала е че не иска да ти е приятелка, но очевидно не го е мислела!Продължете да сте си приятелки!![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
именно, напоследък само себе си гледате, не мисли как да се правиш на интересна, а как би могла да и помогнеш да и стане поне малко по-добре.Първоначално написано от Chacho
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."