.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Още си малка за връзки и момчета. По-добре си гледай връстниците и уроците. Едва ли момчето иска да се занимава с толкова малко момиче (не че той е много голям, но все пак...). А и щом ще заминава работата е обречена.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

xxaхаха обречена работа.. не се занимавай сядай си на дупето и си чети книжките който са ти за през ваканциятаа

Оооо не да се смея ли, да плача ли и аз вече не знам.. Явно аз нещо не съм в час.. На 11 години си играех с куклите, пишех редовно домашните и се кефех като можех да науча нещо повече.. Ок да приемем възможността, която е 1 на 1000000000 ти и той да станете гаджета и после кво? Мислиш да му дадеш да те на**е, защото ''ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН ЗА МЕН''.. Стига драми ... Сядай и упражнявай краснопис или как да си напиша името правилно...
    But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny

Мега фен Аватара на Hilary_
    пораснии ..

като се видите пръдни леко така ама да те чуе да видиш как ще те забележи даже ще те помни и като замине .. и аромата ти

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    няма смисъл
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

за сведение на всички неделята казах на момчето че го харесвам той каза че няма да стане нищо защото вторник си тръгва (демек вече вчера) .. но ми каза че като си дойде за зимата или за лятото (още не се знае) ще тръгнем заедно такаче повече няма какво да обсъждамее .. чао довиждане .. до скоро вижданее .. !!! :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от xercu
    Обръсни се 0 номер.

Супер фен Аватара на Di
    забрави го и се отдай на българския език
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си