.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

помогнете ми да реша проблема си ....молави

Значи има едно момче с него сме приятели от доста години близо 6гд. Ама аз много го харесвам и искам нещо повече от приятелство .Много ме е страх че ако той не ме харесва ще си развалим приятелството.Говорим си забавяваме се но нищо повече.Молави дайте савет как да му кажа че го харсвам . Благодаря на всички предварително .

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    За тези 6 год., ако не е проявил никакъв интерес ти е спукана работата, т.е за нещо повече от приятелство .
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като те е страх от реакцията му,не го прави директно,пробвай да му намекнеш,че не ти е безразличен

Аз имам същия проблем.. даже си развалихме приятелството,защото аз много го харесвам и му признах сичко и той се отдъпна,питах го защо така прави той каза,че не е вярно и ме викна да излезнем само двамата без други приятели. Излезнахме прекарахме си страхотно целувахме се и това беше.. от 2 дена не ми е писал не ме търси и очаква сега да му хода по гъза.. но това е отделен въпрос.. развалихме си цялото приятелство, за което много съжалявам..
    I'd come for youu .. <3

Град
    Някъде из София...
    Намеци мойто момиче,намеци.Вие жените сте добри в това

еми щом казвате с намеци дайте някакав пример щото аз опитвах някакви неща ама нямаше резолтат

Град
    Някъде из София...
    Е сега аз ли да те уча какво да правиш Разхождате се някъде и по едно време му казваш примерно "хей много ми е приятно да се размотавам с теб" или нещо подобно и следиш реакцията му.

ок други ден ще пробвам пак ще видим

Град
    В мислите ти..
    Пробвай да му намекнеш ,въпреки че за толкова време ако си му направила впечатление поне малко да ти го е споделил вече ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    За тези 6 год., ако не е проявил никакъв интерес ти е спукана работата, т.е за нещо повече от приятелство .
    И аз си мисля същото.Ако е имал нещо към теб,различно от приятелство, със сигурност за 6 години щеше да направи нещо.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Град
    Някъде из София...
    И защо пък със сигурност?Може да е срамежлив човека знаеш ли

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    колкото и да си срамежлив ,за 6 години все някаква симпатия ще прояви към нея .. ;}
    Авторката да поясни ,в какви среди са били ,ако са бил ив една компания е лошо вече ;д

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от silvencety
    колкото и да си срамежлив ,за 6 години все някаква симпатия ще прояви към нея .. ;}
    Така е Силве,ама я си представи,че и той като нея се чуди дали да и признае И все пак си говорим само хипотетично,ако последва съвета ми може би ще разбере

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от silvencety
    Така е Силве,ама я си представи,че и той като нея се чуди дали да и признае И все пак си говорим само хипотетично,ако последва съвета ми може би ще разбере
    Е ,да хипотетично ,все пак не знаем как стоят точно нещата ,има си ситуации и ситуации :Р ..
    Найстина няма да сгреши ако се вслуша ,и ще ми е много интересно ,ако сподели какво е станало занапред .. ;}

значи за тези 6г. нйе неможем да се виждаме много често само ако се засечем на село и тва. щото аз сам много добра приятелка с сестра му и с нея излизаме така по често но се опитахме да го викнем един пьт с нас да излезне но той неискаше може би ако се виждаме по често ще се оправят нещата до година ще учим в едно дакало пак ще видим сас сигорнос в недела ще кажа какво е станало

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ама пък пишеш супер грамотно
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

като за начало се опитай да пишеш думата :Моля ви,Моля! (нищо лично просто съвет )

Колкото до момчето ако не му кажеш губиш!Всъшност да,наистина риска е голям,но пък си струва,нали? Поне ще си наясно

ПП : може и да се повтарям с някой др постове,но не прочетох цялата тема а само първия пост.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си