Имам няколко въпроса за креатин монохидрат:
1. Пречили на футбола ? Защо ?
Колко пречи,колко вреди не знам.Но лично съм виждал в кабинета на д-р Здравко Тарълов(лекар на Локо Пловдив в шампионския сезон,на Сливен,на Марица...сега синът му май е на Ботев Пловдив...) дипломи за негови програми за суплементиране на футболисти с креатин.
2.Ако тренирам футбол и пия креатин, няма ли да направя повече крака от колкото другите части на тялото ?
Ти тва не го мисли.Ако тренираш и другите мускулни групи,ще заякнеш цялостно.А това е задължително за всеки футболист,каквото и да ти говорят диванните спецове.
3. Дава ли енергия ? Продължителност ? След колко време се усеща ?
Да,като се изкара зареждащата фаза се усеща.По-голяма работоспособност и съкратено време за почивка.Трябва да се взима в подготвителния период-например февруари и август.
4. В някой форуми пишат , че трябва да се пие 2 пъти на ден по 0.1г на теглото си , а в друг на ден по 5 гр или 0,5 гр не помня. По колко трябва да се пие , като сметним че съм 185 - 75 кг. ?
5. Без фитнес ще може ли да заякна, като имаме предвид , че на тренировка правя коремни , лицеви и ЛОСТОВЕ пожелание ?
НЕ е невъзможно.Но иска блъскане.При всички положения,направи си нещо като схема.Примерно-всеки ден си на тренировка(айде без събота и неделя,тогава ще имаш мач)-Понеделник правиш лицеви и коремни.Вторник-кофи,набирания,коремни.Сря а и четвъртък-пак така.Петък може да починеш.Коремните неслучайно ги има навсякъде
15 години , 185 см - 75 кг.
Моля, отнесете се сериозно към темата.