така,не съм сигурен дали темата е за тук или за здравни проблеми и болести,но вижте ми проблема.АБОСЛЮТНО всеки път,в който седна в кола,някой се изправя(схащате намека надявам се).Така е от доста време и ми е много неудобно,особено с дънки(момчетата ме разбират).Независимо какво става,за какво си мисля,абе изобщо седна ли в кола![]()
![]()
Много е гадно,тъй ходя и на важни места...някой да има идеи?
Усмихни се,живота е кофти
Явно колите те възбуждатСпокойно, не е ненормално. Напълно нормално си е
![]()
Е хубаво е че ти става от коли...можеше да е и по-лошо да ти става от момчета![]()
шегата настрана,това е от много време.Дори като пътувахме 5 часа за морето пак седеше...Не искам да съм импотентен,но чак пък толкоз...
не знам дали има пбщо,обаче много от момчетата като малки са си играли с колички,а аз изобщо не съм проявявал интерес.Демек изобщо не ми е пукало за тях,ама сега...
имам лоша новина за теб,един папарак те е снимал в действие
http://www.youtube.com/watch?v=ZVBJEV6jO2M![]()
всичко е в триъгълника на шегата де ;д
Първоначално написано от Sh@d0w
ахахаха тоя е луд![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Ама вие май не ме разбирате точно.Аз ИЗОБЩО не се интересувам от коли,всъщност сами толкова интересни,колкото и черния квадрат.Но просто като седна...не че ме обзема някакво желание,просто става...
Значи седалките те възбуждат![]()
все пак някой по-сериозен?
И все пак,за да сме сигурни я погледни този asta martinПървоначално написано от BakuTo
Виж само джантитеКакво ще кажеш
^тига че го превузбуди![]()
![]()
![]()
http://inlinethumb38.webshots.com/95...600x600Q85.jpg
какво те кара да мислиш![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
моля заключете темата защото се оспами,явно никой не взима на сериозно проблема ми
то темата май е ебавка ама ...
Badabumbaaa
Брат влизам ти в положението наистина недей така,ако искаш ще те уредя с golf 3-ka и без това ще го продавам
ей много сте забавни...за колко го даваш?![]()
![]()
![]()
за една вечер + духане и секс 1000000 лв
Badabumbaaa
за една вечер + духане и секс 1000000 лв
Badabumbaaa
моля локвайте вече щото виждате кво става...
Пристрастен към вибрации....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
50 лева стандартен за една нощ ти го давам,само гледай да не му разместиш задния диференциал![]()
оставете човека че е влУбен![]()
![]()
Badabumbaaa
егати хейтърите,човек да ви не каже нещо...а уж да споделяме проблемите...Первезници гадниМоля Ви за последен път ЗАКЛЮЧЕТЕ проклетата тема!(подчертавам главното "В")
Ей човек нищо ти няма бе, нормално е в момента се развивашВъзможно е да се възбуждаш от най - различни неща, нищо чудно и да не е възбуда а просто да ти се пишка
![]()
![]()
![]()
![]()