- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче но ...
Здравейте !
Проблема ми е следния харесвам 1 момиче много, но мисля ,че така да се каже не съм и на нивото.И имам следната можеби глупава идея скоро ще ходиме цялата компания + нея в 1 дискотека в града и съм решил да я целуна и ще видиме какво ще стане поне няма да ме е яд че не съм опитал "риск печели риск губи " знам че реакцията и сигорно ще е шамар. Искам да ме посаветвате дали да се излагам или незнам мн съм объркан[/b]
Много си рязъкНе мисля, че е редно да я целуваш, щом мислиш, че си и под нивото, каквото и да значи това .. ще я отблъснеш, от мен да го знаеш, ако тя не е показала някаква симпатия към теб, по-добре й намекни нещо, но в никакъв случай не стреляй в тъмното, ще се разочароваш.
Да съм казала, че отказвам се?!
Виж сега приятел,личи си че нямаш подход към момичетата.Първо създаваш си излишни комплекси,какво значи не съм и на нивото?Избий си го от главата това.
Второ-ако наистина го направиш това с целувката,много ясно че ще си изядеш шамара не се прави така.Първо трябва да си подготвил почвата,ако ме разбираш,това не става за ден-два.Трябва да си и зъвъртял главата сещаш сеКакво си мислиш че като отидете на диско,целунеш я и ще ти се метне на врата?
Има много още да учиш![]()
я иди се гръмни а ?Първоначално написано от Sh@d0w
не си ли забивал непознато момиче в диско? ква почва кви 5лв?
съвет към автора пии и се направи на пиян или пък си се отрежи баш как си требва, после ше ти е оправдание на другия ден ' съжалявам изпих много водка/бира/уиски/текила и т.н ' апа ако верже ... радвай се.
п.п 2 приканвай я да пие ' наздраве, нздраве' през 3 мин , женските им трябва малко и им падат задръжките ;]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Незнам от кое село си,но като за начало намали тона,не си ми много интересен.Първоначално написано от go71n
За какво непознато момиче говориш,или четеш през редовете?От една компания са и се познават,не мисля че най-добрия подход е напрво да я целуне,но няма какво да ти обяснявам,виждам че няма да ме разбереш.
Второ-това с напиването е пълна простотия и показва колко прост си всъщност.Пича не иска да прави секс с нея,че да я напива,той каза че я харесва.
Когато нямаш какво смислено да кажеш по темата не пиши по-добре,защото ставаш смешен.
+1 \Първоначално написано от Sh@d0w
/
Първоначално написано от Sh@d0w
Първоначално написано от Sh@d0w
Words of a master.
Can It All Be So Simple ?
Ако ти е давала намеци досега...давай целуни я!
Но ако изобщо не сте говорели на "подобни" теми,не сте флиртували и т.н.,реакцията й няма да ти хареса,освен...зависи от нея,от характера й,от годините й....въобще не си е работа тва с целувката![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Искам да ме посаветвате дали да се излагам или незнам мн съм обърканПървоначално написано от Sh@d0w
давам му съвет как да си спести излагацията ако го резне.
това за непознатото момиче е във връзка с Първо трябва да си подготвил почвата,ако ме разбираш,това не става за ден-два.
всички момичета ли с който си се целувал са били 'обработвани' преди това или си нямал спонтанна забивка в диско/парти и т.н?
а за напиването той си решава дали да се напие или да пиине малко за кураж.
а за секса каде го намеси идея си нямам о,О
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
няма да ти се получи, отсега ти казвам. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е 6е има сигурно шамар,ама поне ше си я целунал![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!