- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- а ся де :Д
какво ще правите ако за 1 ден си смените пола - от момче на момиче и от момиче на момче![]()
не си ни интересен
Badabumbaaa
като не ти е интересно Х-са горе в дясно
Първоначално написано от Шишо Бакшишо
![]()
хах другите нещо ги е страх да признаят![]()
Винаги ми е било интересно какво ще е ако съм момче.Мисля, че като държание ще успея да се справя.
Остава само тялото да ми "падне в ръчичките".
Определено ще е най-готиния ден в живота ми.
![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
И ще възбуждаш народа? Много добра идея !Първоначално написано от JustMe92
![]()
ПТ- ако съм момиче ше е супер готино,само да не съм в цикъл ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ми сигурно ще се разхождам по цял ден гола в случая гол деи ще лъскам докато не хвана мазоли на ръцете ...
![]()
изглежда забавно от страни
![]()
![]()
Ще стана лезбийка
Ще подшляпквам какичките по дупетата![]()
![]()
![]()
Тц тц...авторе да не си решил да си сменяш пола и искаш да провериш дали хората ще ти се подиграват?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не знам.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако се събудя в женско тяло веднага излизам по центъра секси облечана (разсъблечена). Ще се забия як батко и цял ден секс сладко сладко![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Винаги ми е било интересно какво е усещатането за момчето във вагината на момичето.Първоначално написано от 4life
![]()
sleda ot lubovta
Ще сваля някое момиче,да видя как е от другата страна...може да се сбия,де да знам...абе некви глупости там.
На мен винаги ми е било интересно обратното.Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!