- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко крачета с футболна топка сте правили най-много ?
Колко крачета с футболна топка сте правили най-много ?
КРАЧЕТА?
Това бройки ли значи?Задържане във въздуха?Жонглиране?Колко съм правил...На около 300 винаги са спирали да ми броят.
Брат ми веднъж беше направил към 500+ , мисля даже че бяха към 600 и нещо , писна ми да му броя, а и 30минути да гледаш как една топка подскача нагоре надолу ми причини известно главоболие.
Лично аз към 30-40,с два леви крака съм.
аз мога да си играя и 1 час, стига да не ме заболят краката![]()
това колко крачета правиш не ти е мерилка за това колко добре можеш да играеш футбол... Всеки с подходящи обувки и 3 часа свободно време може да се научи..
Аз съм правил макс 30
Веднъж се пробвах с единия крак колко ще направя стигнах до 400 и ми изтръпна опорния крак и се отказах, но това беше още когато тренирах сега да ги докарам до 100-150.
8, но съм момиче![]()
то не е 'мерилка' , но обикновено като можеш да играеш...контролирането на топката не е проблем xDПървоначално написано от kadishona
Не съм съгласен.За 3 часа не става.Първоначално написано от kadishona
![]()
3![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
57![]()
Естествено, че не е мерилка. Но наистина, когато се научиш да контролираш топката по-добре, ще правиш повече крачета. Преди 2 години едва правих 60-70, а сега спокойно мога да си мина 200. Вече почнах и седнал да правя много. Засега рекордът ми е 38.Първоначално написано от iLovePussyJuice
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
преди доста,сега ако направя 6 ще е супер![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
10-20
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
15-20 не помня точно![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
то и аз толковаПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
36
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
От много време не съм правил.Когато правех бях 10-11 годишен докарвах ги до 100,сега макс 50,но ако почна пак ще ги направя доста.
НЕФТОХИМИК