.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Най-големите ви издънки

Мисля,че тази тема ще е интересна.Моля споделете издънките си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В какъв смисъл?Имала съм много издънки...обаче като се сетя,по-добре да забравя.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    В какъв смисъл?Имала съм много издънки...обаче като се сетя,по-добре да забравя.
    Логиката ти понякога ме закопава в земята да знаеш !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Djuff
    Сигурно имам много, но сега не се сещам за нито 1 ;D.

Супер фен Аватара на fenasf
    ^^ ебаси скромността

Аз съм жива издънка.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

SK0RP10N
    Guest
    Запознавам се с бъдещия (вече и настоящ) мъж на първата ми братовчедка.Той ме пита за политическите ми нагласи и ето какво следва:

Аз: - Ще гласувам за някоя ксенофобска партия, защото мразя цигани, турци, евреи и всякаква подобна измет.
    Той: - Аз съм евреин.

epic fail

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Хаха , не ми напомняйте , че още ме хваща неконтролируем гняв само кат се сетя :Д
    Same...

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Запознавам се с бъдещия (вече и настоящ) мъж на първата ми братовчедка.Той ме пита за политическите ми нагласи и ето какво следва:

Аз: - Ще гласувам за някоя ксенофобска партия, защото мразя цигани, турци, евреи и всякаква подобна измет.

epic fail
    ХАХХАХАХА. Немога...
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

epic fail

oleee tova se kazva izdunka ;d

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    SK0RP10N Много ми е интересно, вие не се гледате в очите, нали?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Варна

epic fail
    бруталнооо
    Това, което не те убива, те прави по- силен .

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    има такава тема май, май
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Говоря си с приятелка как учителката по физе е дебела и аз се чудя как е станала учителка точно по този предмет и че е лоена топка и опа оказа се че е зад мен и ме слуша

Днеска беше най-прясната. Бях се пренавила да си пробия сама хрущяла на ухото, защото в последните дни само нерви и от единия мазохизъм. Отивам в някъв магазин ,'дето уж дупчат, за обеца и питам за такава, някво тъпо се получи, защото пиърсърът разбра, че искам да се дупча сама и нещо се заговорихме за абокатите. От чисто любопитство го питах нещо по тоя въпрос и той се изплаши, че ще му взема хляба от устата, ако се продупча сама и не му дам тъпите трийсет лева за тая услуга, и се опита да ме наплаши съответно за отмъщение и ми се стори, че си прави жалка реклама. Стана ми неудобно, защото не съм от решителните, просто исках да науча повече...та да, ако някой път имам сериозни намерения в т'ва отношение, просто няма да отида там.

А по-онзи ден имах даже по-голяма изцепка...С една приятелка висяхме на спирката, чакахме си рейса и се заливахме от смях. През това време идва някакъв човек, мургавичък, но не циганин. И ние продължавахме да се смеем, а човекът се приближи и ни попита нещо на някакъв език, турски ми се стори. И понеже бяхме разлигавени, не можахме да се стърпим, спогледахме се и продължихме да си се смеем, не можем да спрем просто. Стана ми някво гадно същевременно, защото изглеждаше все едно му се подиграваме, ама кой го е карал да ни прекъсва. И той се смути милият и пита същото няк'ва жена, 'дето също чакаше с нас. Тя го разбра, че говори на английски и му отговори съответно кога ще дойде рейса. Укротихме сме ние, а жената си тръгна и останахме тримата на спирката. И той ме попита дали може да седне до мен на английски и аз му отговорих, че може, и той се учуди, че знам. Аз му се извиних, че не сме го разбрали и след т'ва последва някъв супер странен разговор на английски. Принципно от една година не съм го учила, а преди това съм ходила на уроци 7 години и честно казано съм го позабравила. Разбирах какво ми казва, питах го там някакви неща, ама за отделни думи не се сещах и ги казвах на френски, така ми идваха просто. Та супер скапано се получи, защото аз устно не съм имала възможноста да си практикувам английския досега. Та човекът се оказа от Денмарк по работа в България и се изложих стабилно с някакви елементарни думи, адски ме хвана срам.

Град
    Russe
    Когато бях малък (някъде 1,2 клас) в час по български език правим тест ! И аз предната вечер боб ли съм ял незнам, но по това време така ми се пърдеше и нямаше на къде .. понеже бях малък и неможех чак толкова да спирам газовете и накрая се изпотих целия и изкарах газа .. тогава ме хвана толкова много срам , целия станах като домат! EPIC

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Когато бях малък (някъде 1,2 клас) в час по български език правим тест ! И аз предната вечер боб ли съм ял незнам, но по това време така ми се пърдеше и нямаше на къде .. понеже бях малък и неможех чак толкова да спирам газовете и накрая се изпотих целия и изкарах газа .. тогава ме хвана толкова много срам , целия станах като домат! EPIC
    ненене
    то тва ми се случвало и e ме е мн срам

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Lyon
    толкова са много.. ама една от най големите е..

по миналата зима.. отиваме на летището.. и тогава видях че багажа ми липсва и .. баща ми се обади и ми каза че багажа ми е на леглото.. хDD
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

spexx, малеее

Re: Най-големите ви издънки

хахах любимата ми издънка миналата година бях на рожден ден отидох към 20.30 и до 22.30 бях се натряскала доста с текила ,че чак счупих мивката в банята след това рожденничката ми се нацупи доста и си тръгнаг

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми в момента се сещам...8ми клас....и госпожата по английски една нисичка и съм на вратата и всички се изправят и аз 'за какво се изправяте,госпожата не идва' а тя била седнала на бюрото и не съм я видяла..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ми в момента се сещам...8ми клас....и госпожата по английски една нисичка и съм на вратата и всички се изправят и аз 'за какво се изправяте,госпожата не идва' а тя била седнала на бюрото и не съм я видяла..
    typa izdynka

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Такам преди няколко дена бях на рд и с моя фр решихме да си тръгваме, а то валеше навън и ние сме като за море амаа айде после ни казаха, че майката на рожденника като се върне ще ни закара и така чакахме 45 мин. и докато рожденника и братовчед му гледат нещо на компа аз бутам моя фр и той голяма е шматка чак накрая се обърна и му правя с ръце като кормило за да разбере, че майка му я няма и чакаме отдавна и през това време браточеда на рожденника се обръща и ме гледа и ми прай face to face пък аз си удрям бушника в ръката и след малко ни закараха
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Говоря си с приятелка как учителката по физе е дебела и аз се чудя как е станала учителка точно по този предмет и че е лоена топка и опа оказа се че е зад мен и ме слуша

А, шит, мен, т'ва направо ме разби. И аз имам такъв случай, самоче не с мен. Едни приятелки си стоят на автобусната спирка и чакат рейса, а зад тях има само една жена, но не й обърнали внимание, и си говорят, как даскалката ни по БЕЛ е няк'ва тъпа, подиграва се за всичко и има смешен стил на обличане. И идва един рейс и жената зад тях става да се качи на него и им се обърнала към тях и им усмихва и според Вас, коя беше жената Сори, не ме бива много да разказвам.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на fuckme
    омг аз съм най големия фейл на тоя свят , сериозно
    начии класната ми обърка името на едно момиче и вика "еми извинявай аз малко забравям" и аз нз как можах да изтърся " аа еми то и мойта баба така"
    аа веднъж бяхме на екскурзия някъде и сме при няква рекичка и гледаме с едни фр някво момиче носи едни котенца ама ги хванало си1 държи салами и тя отива нанякъде и аз само викам "оф къде отиде тая изродка бее" и сестра ми вика "майката на момиченцето е зад тебе беее" и се обръщам и гледам няква жена се смее и след малко тва момиченце отива при нея и вика "мамо, оставих ги под моста" хахахаа
    веднъж бяхме на ресторант и аз обяснявах че сервитьора бил циганин и в същия момент той ни слага поръчките,

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    омг аз съм най големия фейл на тоя свят , сериозно
    начии класната ми обърка името на едно момиче и вика "еми извинявай аз малко забравям" и аз нз как можах да изтърся " аа еми то и мойта баба така"
    аа веднъж бяхме на екскурзия някъде и сме при няква рекичка и гледаме с едни фр някво момиче носи едни котенца ама ги хванало си1 държи салами и тя отива нанякъде и аз само викам "оф къде отиде тая изродка бее" и сестра ми вика "майката на момиченцето е зад тебе беее" и се обръщам и гледам няква жена се смее и след малко тва момиченце отива при нея и вика "мамо, оставих ги под моста" хахахаа
    веднъж бяхме на ресторант и аз обяснявах че сервитьора бил циганин и в същия момент той ни слага поръчките,
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си