- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da si govorq s edno momi4e
MOLQ BEZ OTGOVORI , KOITO NE SA SVURZANI S TOVA KOETO ME PITAM !
Sry 4e pi6a na latinica!!!!
Imam probelm. Haresvam edno momi4e no si nqma i na predstava za kakvo da si govorq s neq. Kato i pi6a v skype vinagi zapo4vam s "hi" "kakvo pravi6" tq mi otg posle tq me pita i taka sled 2-3 vuprosa 4ata zamira ... Molq vi daite mi suvet kak da promenq tova ili kakvo da si pi6a s neq za da i se haresam i da poiska da izlezem na sre6ta ..
Mersi predvaritelno![]()
Оф бе, Боже, направо я покани, вместо да си губиш времето да се правиш на интересен по скайп. оО
Като за начало се научи да пишеш на кирилца,току виж ти обърне някакво внимание.
Първоначално написано от Sh@d0w
,абсолютли.
Ти изобщо познаваш ли я?Или само си чатите по скайпппп?
Щом нямаш общи теми с нея........................................... ащо ще я каниш на среща???????????????????????????????????????? ????????
А не ми отговаряй,сетих се....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Poznavam q mnogo qsno, a otnostno kirilicata ne pi6a na neq, za6toto klaviaturata na laptopa mi nqma bg a flextype mi dava gre6ki !!
Аз пък моля да не се пускат теми на латиница. Има си кирилизатори и без оправдания.
Относно темата ти...няма да стане с някакъв план/график/сценарии.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.