.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Съвет...

Съвет...

Здравейте, отново! Излизам с едно момиче от доста време и засега сме много добри приятели. Всичко е идеално, но едно нещо ме кара да се чуствам ТЪПО! Вече 2 пъти ми е правила подаръци с повод, а аз още нищо не съм и подарил, просто защото е нямало повод да го направя. Някак си се чувствам гузно... и сега може да се каже че има повод - на екскурзия в чужбина е и сигурно пак ще ми е взела нещичко, та като се върне искам да и върна жеста и ако се усмеля - да и кажа за моите чуства към нея, които пазя в себе си от доста време. Та по същество... посъветвайте ме за някакъв подарък за около 20лв (не съм много добре с финансите), който може да е и знак за това което изпитвам... Надявам се, че ме разбрахте...Хиляди благодарности, на всеки който ми помогне по какъвто и да е начин.... Искам да е нещо, което ще и напомня за мен, дори и да не се получи нещо повече между нас

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За 20 лева бюджет,можеш да си позволиш доста неща,които да и напмнят за теб,аз ти препоръчвам:

Верижка с твоето/нейното име
    Рамка за снимка (има доста добри рамки,с какви ли не гравюри отстрани и за всякакви поводи)

Освен това,може да е също нещо по-което си пада или е искала отдавна (книга,диск примерно),но не е имала възможност да си го вземе.

Успех

Има едни герданчета който се разделят (такаде висулките на тях ) та може да вземеш две верижки и една "разделяща се" ввисулка(медальонче).
    А може и гривничка,придружена с думите"Да ти напомня за мен,когато не съм тук!" :inlove:
    Moже и книга на любим автор (до 20 лв.)...но това разбира се ако ти е споделя,че чете този автор...и изобщо ако чете!
    ммммммммммммммай се изчерпах дотук....но има още хиляди неща,които могат да ти свършат работа,ако се сетя ще постна още
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Рамка за снимка (има доста добри рамки,с какви ли не гравюри отстрани и за всякакви поводи)
    Успех
    + ваша снимка вътре. Нещо, което определено ще й напомня за теб. И можеш още да й вземеш цветя с рамката (ако разбира се ще взимаш това)
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Успех
    + ваша снимка вътре. Нещо, което определено ще й напомня за теб. И можеш още да й вземеш цветя с рамката (ако разбира се ще взимаш това)
    Да,съгласна съм.А може вместо цветя-кутия бонбони.Ние жените обичаме шоколад.

Даа и аз съм съгласна за рамката, може да е нещо малко но да е от сърце, не е важно колко е голямо и какво е.. важно е да е от сърце и тя да се трогне и да се зарадва много..

Re: Съвет...

Цитирай Първоначално написано от mish0ka
    Здравейте, отново! Излизам с едно момиче от доста време и засега сме много добри приятели. Всичко е идеално, но едно нещо ме кара да се чуствам ТЪПО! Вече 2 пъти ми е правила подаръци с повод, а аз още нищо не съм и подарил, просто защото е нямало повод да го направя. Някак си се чувствам гузно... и сега може да се каже че има повод - на екскурзия в чужбина е и сигурно пак ще ми е взела нещичко, та като се върне искам да и върна жеста и ако се усмеля - да и кажа за моите чуства към нея, които пазя в себе си от доста време. Та по същество... посъветвайте ме за някакъв подарък за около 20лв (не съм много добре с финансите), който може да е и знак за това което изпитвам... Надявам се, че ме разбрахте...Хиляди благодарности, на всеки който ми помогне по какъвто и да е начин.... Искам да е нещо, което ще и напомня за мен, дори и да не се получи нещо повече между нас
    Пуши ли ?Ако да наскоро гледах едни страхотни запалки (имитаця са на зипоо но ставата за подарак)и на заплаклата можеш да ти гравират каквото пожелаеш,а + доставката и всичко ще ти излезне околко 20 лв.Според мене това е добър и практичен подарак.

Re: Съвет...

Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Цитирай Първоначално написано от mish0ka
    Пуши ли ?Ако да наскоро гледах едни страхотни запалки (имитаця са на зипоо но ставата за подарак)и на заплаклата можеш да ти гравират каквото пожелаеш,а + доставката и всичко ще ти излезне околко 20 лв.Според мене това е добър и практичен подарак.
    Пуши, но много рядко когато е в компания. Мерси за съветите! Чакам още!!!

еми аз ти препоръчвам висулките от стомана.. много са практични - не хващат ръжда, и са по-евтини от среброто.. повечето са китайски знаци аз имам такова и много си му се кефя.. Взимаш й знака, който означава Любов (ако разбира се това чустваш към нея) даваш и го с подходяща картичка или както казаха с бонбони и така.. Трябва да ме вземат да им рекламирам стоките
    But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си