Ахеахехаех, разкрита си
Ама 100% става, ти за тва си модераторкаС, иначе заслуги към сайта нямаш![]()
![]()
Аааа, шадоуче, нъц... Аз съм твърда в искането си и трябва да ме приемете без подмазване! Казах!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
кристалче, съжалявам... избраха мен.Не се справи успешно.
Изброй 13 южноафрикански плода или 20 американски президенти и ще ти отговорят според това.Първоначално написано от kristal4ee
Смело, аз и Джока сме на твоя страна.Стефито не струва пет пари, мани я нея![]()
Нали знаеш че Интернет е глобална мрежа и е много просто да ти намерим изискваниятя но просто няма смисъл защото за да си модератор се иска много повече.Първоначално написано от Serseri91
хмм Serseri91 мисля, че не ти трябва да казваш кой става и кой не.. е съвсем сериозно ви питам може ли нещо да се получи?
Виж ти...
Амбициозна е. Харесва ми.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Понеже изявяваме голямо желание за модератори, това никак не е лесна работа. Трябва да умеем да общуваме с потребителите, да даваме насоки и упътвания, но и да умеем да се забавляваме и да се приобщаваме към определена среда. Въпреки че това е голяма отговорност и изисква доста усилия да работиш с толкова много потребители мисля, че ще се справим. Приятелката ми е много общителен човек и голям веселяк. Аз съм малко по срамежлива, но с течение на времето може и да се отпусна. Сайтът е наистина страхотен, въпреки че не пиша много аз и приятелката ми го следим почти всеки ден. Наистина си заслужава да положим някакви усилия за развитието на сайта. Еее това е надявам се да сме ви допадна ли. Лека вечер ...![]()
^ Да си модератор е нещо като учител в занималня, така ли?
Какъв опит имате в тази насока, в такъв случай?
Тъй като вече се запознахме с правилата на форума, ще ги прилагаме адекватно. Най-вече ще помагамe за развитието на сайта с различни идеи и действия. Ще отговаряме на въпроси.. Moжем много добре да се оправяме с потребители който спамят.. .Имаме много идеи и ако ни направите модератори обещаваме да дадем всичко от себе си и да направиме този форум най-добрия..
Първоначално написано от Canis_Dirus
Кво искаш да му е забавното ...тва са делови неща
![]()
Айде усетете се, че става чак трагично!
Grumpy old madman
хмм не мислех, че ще е толкова сложно.. Но все пак благодаря.. може по натам да се пробвам.. лека вечер..![]()
Отказа се!![]()
;( момичето беше толкова амбицирано да придобие титлата модератор, а вие така гадно и прерязахте крилцатаПървоначално написано от stefity