- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми стана ясно...
Така, значи моято история е някак си странна ..ето кво се случи ..
Аз живея на 13 етаж. Веднъж, както си правих вечеря, защото нямаше никой в нас и се позвъня на вратата. Отворих и отвън беше съседката, която живее на 8мия етаж. Попитах я какво има и тя ме попита дали може да се изкъпе в наща баня защото правели ремонт даже си носише и торба с нейните работи и аз какво да и кажа казах и че може и я поканих Тя влезе остави си работие в стаята ми и отиде да се къпе. Толкова бързо се случи всичко, че не можах да осмисля какво става След като излезе от банята влезе в стаята ми аз стоях на компютъра и започна да си бърше косата Аз и казах че ще изляза за да може да се оправи на спокойствие и като станах тръгнах и тя ме дръпна за раката и седнах на леглото доближи се до мен и започва да ме целува и ме пипаше за крака И в този момент майка ми звънна и ние се отдалечихме и отидох да отворя вратата След това я изпратих и тя побърза да си тръгне без да се обърне към мен и без да ми каже нищо На другия ден отивах до магазина и я видях и я поздравих а тя дори не ме погледна а мина на няколко см до мене
Дали ми се сърди за нещо ????? Дали аз не направих нещо както трябва Имам чувства към нея и мислех скоро да и ги призная но не очаквах че точно онзи ден ще стане внезапно всичко ........
Срам я е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
fixed.Първоначално написано от TheBeliever
Просто я питай какво има. Издебни я някой път и може би ще се разбере защо точно се сърди.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Или от това, което е направила.Първоначално написано от FeelMyPain
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Точно като по филмите ... найс а? :Д
От него.Първоначално написано от TheBeliever
Въпреки че историята ми се струва меко казано скалъпена, да не казвам пълна измишльотина.
Fake and gay.
I am not an artist I am a fucking work of art!
Мдам и аз така мисля много ... като по филмите звучи ( не че неможе да стане уверих се че филмите и в реалния живот ставатПървоначално написано от FeelMyPain
особенно тия любовните
) Абе незнам ама ако е истина !00% я е срам трябва да говориш с нея когато сте сами
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
а ти на колко си и съседката на колко е? Защото сега ако кажеш ми аз сум на 16, а тя е на 40 иии...![]()
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
Ако е Fake, мравка да те прегази.![]()
Мисля че е искала, секс за една вечер.. или нещо подобно.![]()
![]()
Първоначално написано от InfinityLife
не го наказвай толкова сурово
![]()
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
много филми си гледал пичнещо не ми се върже цялата работа..
![]()
![]()
Ибаси съседките.При мен защо няма такиваСамо некви бабки и сбръчкана лелка на 40
Според мен я е срам от случилото се, а и може да си мисли че майка ти е заподозряла нещо, знам ли... Следващият път като се засечете я дръпни настрани и я попитай какво става и защо се държи така след случката. Чуй отговора й и в зависимост от това какъв е ще прецениш на момента дали да й признаеш чувствата си или не
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от TheBeliever
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Eби си майката, щял си да правиш секс !!! От къв зор ще ходиш да й отваряш ?!![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar