.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Sex na 14 ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Колкото и да те убеждаваме (някои) да не го правиш ако нямаш акъл дори и чуждото мнение няма да ти помогне ..

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Вместо това си резни вените Малка си още.
    Ако си мислиш че това по някакъв начин е смешно или казвайки го ще те направи готин по-добре недей защото мога да те уверя че не е така.
    Can It All Be So Simple ?

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Очакваме темата: "Бременна на 14"
    После тема "ЕСКАПЕЛ - КАКВО Е ТОВА???"
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от TheX
    ЪЪЪ к'вои тва ?сега е времето и на мен да обесниш ,че и тя да разбере

след 1 ,2 години очаквам и тези с набор 2000 или 2001 да пускат такива теми
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Оф,престанете да мислите така за всички 14 годишни.Не всички сме к**ви и се е*** със всеки срещнат.И има и образовани на тема секс 14 годишни момичета.Имам сексуална култура,говоря с майка ми и баща ми свободно на тази тема,обаче не съм готова.Срещнала съм човека,но просто....не искам да го направя толкова малка.

Докато познавам супер к**ви и супер добри момичета.Не слагайте всички под общ знаменател.
    Мда,аз също съм на 14,но не съм тръгнала да се е** Истина е,че поколението ни като цяло е пропаднало,но НЕ ВСИЧКИ сме такива.Има и изключения аз и подходящото момче не съм намерила,но и да го намеря няма веднага да тръгна да се е** .. може би някак си би ме било страх,отначалото..незнам.

Цитирай Първоначално написано от pebals
    след 1 ,2 години очаквам и тези с набор 2000 или 2001 да пускат такива теми
    чи що не те са на 10 вече а тогава 12

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Оф,престанете да мислите така за всички 14 годишни.Не всички сме к**ви и се е*** със всеки срещнат.И има и образовани на тема секс 14 годишни момичета.Имам сексуална култура,говоря с майка ми и баща ми свободно на тази тема,обаче не съм готова.Срещнала съм човека,но просто....не искам да го направя толкова малка.

Докато познавам супер к**ви и супер добри момичета.Не слагайте всички под общ знаменател.
    Мда,аз също съм на 14,но не съм тръгнала да се е** Истина е,че поколението ни като цяло е пропаднало,но НЕ ВСИЧКИ сме такива.Има и изключения аз и подходящото момче не съм намерила,но и да го намеря няма веднага да тръгна да се е** .. може би някак си би ме било страх,отначалото..незнам.
    цял роман без грешки и накрая с "НЕ ЗНАМ" се изложи како

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Поредната малолетна загоряла курвичка.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    ^+1
    Като толкова много ти се прави,а пък в същия момент си несигурна,по-добре недей.Сега си в пуберИтета,нормално е да ти бушуват хормоните и да искаш да видиш що е то,но има други средства за "задоволяване на първичните нужди" ако мога така да се изразя.Хем БЕЗОПАСНО,хем хубаво пък и не ти е нужен някой 14 - годишен безотговорник.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Повече от фен Аватара на FreakBitch

Защо толкова се нахвърлихте на момичето? Като и се прави секс - да прави. Да се пообразова малко и да започва с практиката, ама без теория не може.

Относно секса на 14: Какъв ви е проблема бе, хора? Може да е на 14 и 1 ден, ама може да е и на 15 без 1 месец - разлика голяма. Може да си има сериозен приятел, на когото има доверие, но може пък и мачото на квартала да и е казал, че иска да я чука. Може скоро да е започнала да се развива, но може и нескоро .. и т.н. Мисълта ми е, че не е важна толкова възрастта, колкото обстоятелствата и определената ситуация. Зависи от много неща решението и..., но това, че е на 14 не е основателна причина да не прави секс, ако го иска. И с риска да повторя някой от горен пост: това, че ще пусне на приятеля и(ако има такъв и дай Боже е сериозен), не означава, че ще пусне после на целия квартал. Вие какво очаквате?? Да чака мъжа на живота й и да спи с него на първата им брачна нощ ли?

пп: консерви

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Малка си още.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилица!

Самоцитирам се от друга тема.
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    След време ще съжаляваш, че си започнала на такава ранна възраст. Готова ли си да си носиш последствията от воденето на полов живот? Бас хващам, че ще се изчервиш като домат в момента, в който влезеш в аптеката и си поискаш презервативи. Ако ти лепне нещо, ще умираш от срам, че трябва да идеш при гинеколог. Ще умираш от ужас, че той /гинекологът/ ще каже на майка ти, че не си девствена. Ще умираш от ужас при всяко закъснение. За капак ще те е срам и страх да вземеш тест за бременност.
    Кажи ми, струва ли си?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си