- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex na 14 ?
Колкото и да те убеждаваме (някои) да не го правиш ако нямаш акъл дори и чуждото мнение няма да ти помогне ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако си мислиш че това по някакъв начин е смешно или казвайки го ще те направи готин по-добре недей защото мога да те уверя че не е така.Първоначално написано от FuckedUp
Can It All Be So Simple ?
После тема "ЕСКАПЕЛ - КАКВО Е ТОВА???"Първоначално написано от FunkyBoy
Westside rollin' all day, every day
ЪЪЪ к'вои тва ?сега е времето и на мен да обесниш ,че и тя да разбереПървоначално написано от TheX
![]()
![]()
след 1 ,2 години очаквам и тези с набор 2000 или 2001 да пускат такива теми
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Мда,аз също съм на 14,но не съм тръгнала да се е**Първоначално написано от Desole
Истина е,че поколението ни като цяло е пропаднало,но НЕ ВСИЧКИ сме такива.Има и изключения
аз и подходящото момче не съм намерила,но и да го намеря няма веднага да тръгна да се е** .. може би някак си би ме било страх,отначалото..незнам.
![]()
чи що не те са на 10 вече а тогава 12Първоначално написано от pebals
![]()
цял роман без грешки и накрая с "НЕ ЗНАМ" се изложи какоПървоначално написано от danibebi
![]()
Поредната малолетна загоряла курвичка.![]()
I'm inlove with a criminal...
^+1Първоначално написано от TheX
Като толкова много ти се прави,а пък в същия момент си несигурна,по-добре недей.Сега си в пуберИтета,нормално е да ти бушуват хормоните и да искаш да видиш що е то,но има други средства за "задоволяване на първичните нужди" ако мога така да се изразя.Хем БЕЗОПАСНО,хем хубаво пък и не ти е нужен някой 14 - годишен безотговорник.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
![]()
![]()
Защо толкова се нахвърлихте на момичето? Като и се прави секс - да прави. Да се пообразова малко и да започва с практиката, ама без теория не може.
Относно секса на 14: Какъв ви е проблема бе, хора? Може да е на 14 и 1 ден, ама може да е и на 15 без 1 месец - разлика голяма. Може да си има сериозен приятел, на когото има доверие, но може пък и мачото на квартала да и е казал, че иска да я чука. Може скоро да е започнала да се развива, но може и нескоро.. и т.н. Мисълта ми е, че не е важна толкова възрастта, колкото обстоятелствата и определената ситуация. Зависи от много неща решението и..., но това, че е на 14 не е основателна причина да не прави секс, ако го иска. И с риска да повторя някой от горен пост: това, че ще пусне на приятеля и(ако има такъв и дай Боже е сериозен), не означава, че ще пусне после на целия квартал. Вие какво очаквате?? Да чака мъжа на живота й и да спи с него на първата им брачна нощ ли?
пп: консерви![]()
Кирилица!
Самоцитирам се от друга тема.
Първоначално написано от kalpazanka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!