- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Син прах ''малък'' проблем
http://prikachi.com/images/862/2435862b.jpg ?!?!?!?!
С черна коса съм.Просто се опитах да направя няколко кичура,но........
идеи ?
П.С - знам,знам че е ужасно не се смейте
![]()
ох благодаря,сега не съм толкова отчаяна ..![]()
Отдоло направо бяло е станало бе жена,колко време си стояла ?Варианта е да се боядисаш черна,а впрочем какво си искала да направиш ??
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ае мацка, от черна руса ?
В/у черно каквото и да сложиш мила нш няма да стане. Повярвай ми не ти трябват повече опити и с блондор [изрусител], и с боя, и къна, и с кфот искаш - просто черното е последният цвят.
И да се мъчиш да я повтаряш пак с блондор най-мн да се стопи..
и да стане по-светло оранжева..ще е до краен предел изтощена. Не ти препоръчвам да опитваш каквото и да е.
)
На мен ми допада
![]()
![]()
днес ще си взема черна боя 2 пъти по 1 час стоях.. понеже отначало стана червено..
Нищо не взимай!!! При първа възможност бягай на фризьор и спри да си правиш глупави експерименти. Освен ако не искаш да останеш без коса!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хубаво,че си докара косата до тъмно оранжево.Ако искаш по-тъмни кичури ходи взимай тъмно руса боя.И ще станеш не с бели кичури,а със светло кафяви/ много тъмно руси.
Спокс,няма да останеш без коса.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Хаха брутална,поне сега знаеш,че синия прах изсветлява на МАКС.
Боядисай се пак без прах.Аз цялата съм в него и първите дни ми беше адски шок да се гледам толкова руса,сега свикнах и не ми прави впечатление
По дяволите, адски яко е! Остани си така, на мен супер много ми харесва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Някво шантаво е.Я пусни снимка как изглеждаш в лице с тая коса.Може да ти отива така.
засега нямам снимка в лице утре ще си направя