.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Супер фен

Не мога да го разбера... ;(

От 2 месеца имам чувства към едно момче...
    Миналия месец всичко беше супер, ходехме си за около 2 седмици (много кратко, но беше супер). След това се скарахме и скъсахме. Но продължихме да се виждаме... Просто сякаш не можем един без друг. От 2 седмици той си има приятелка. Запознаха се един петък и във вторник бяха тръгнали. (wtff...) Но той продължаваше да иска да се вижда повече с мен, от колкото с нея. Бях го питала защо иска да се вижда с мен, тя може да му даде всичко, което и аз му давам. Отговор не получих, той каза, че просто искал да се виждаме и да искам нямало да ми каже защо, никога не казвал такова нещо на момиче.
    Аз отдавна се отказах от него, не го търся, опитвам се да го забравя, но той продължава да ме търси и да иска да се виждаме.
    Снощи се уговорихме днес той да дойде вкъщи. Искал да говорим... Дойде, говорихме се, смяхме се, след това се целувахме, натискахме се.. Съблякохме се и стигнахме до главната част, когато той се дръпна и не каза нищо. Попитах го какво му има, той каза, че нищо му нямало.. Мълчахме около 10 минути, няколко пъти го попитах какво му има, каза, че не искал да ми каже, за да не ми стане гадно. Пфф, то вече ми стана гадно, whatever... След 10-те минути мълчание, каза, че ше тръгва. Аз се облякох, не казах нищо... Попитах го само за последен път какво му има. Той каза, че няма да ми каже, причината не била в мен.
    Стана ми ужасно странно и гадно... Все пак той е момче, а и му се води славата уж на големия е*ач, въпреки, че аз не съм с такова впечатление за него и все пак отказа на секс... А бяхме говорили на тази тема и той наистина искаше.
    Мерси на всички, прочели темата ми, исках да споделя.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Няма проблем,пак заповядай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си