.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

това момиче....

Kолкото и банално да прозвучи темата е за едно момиче. Тя е красива,умна,забавна и мила и наистина знае как да се държи ii аз съм доста хлътнал по нея,познавам я от повече от 2 години ii тя ми обръщаше доста внимание,но аз се държах като идиот ;x има и други момичета които се навъртат okoly мен,но аз просто не мога да си изкарам от мислите това момиче,винаги където и да ида тя ми липсва,сякаш винаги съм живота ми е непълен без нея
    Когато съм okoly нея сякаш имам всичко,което някога съм искал
    Сега заради тази ваканция не съм я виждал повече от месец iii направо не могаа да си намеря място,никъде не ме свърта Почти съм сигърен че нямам шанс със нея защото яко оплесках нещата като я игнорирах и се правих на \"герои\" пред приятелите ми думите не стигат да опиша това което чуствам,просто незнам как това момиче ми взе сърцето: )

съжалявам за правопишните грешки,превеждал съм го със кирлизатор и имам проблеми със клавиятурата,както и да е казах това което мисля
    ПС: на 15 съм
    Aко искате казвайте това е само симпатия,нищо повече,но аз просто немога да ви опиша какво чуствам

Мега фен
    ами, покажи й, че не си такъв идиот, ама внимавай да не усети колко много си хлътнал. и между другото, наистина е просто силна симпатия, филмираш се малко. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами, покажи й, че не си такъв идиот, ама внимавай да не усети колко много си хлътнал. и между другото, наистина е просто силна симпатия, филмираш се малко. :д
    дано

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Леле..с това писане направо ме изкарваш от нерви, сериозно..

Та..какъв е проблема?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Пропилял си си шанса - по-добре се съвземи по-бързо и си намери друга, преди да си си изгубил още 2 години в нещастна любов.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Aми не е била "нещастна любов"
    Kакто казах има и други момичета със които съм бил през тези години,но тази просто не мога да си я изкарам от главата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    Aми не е била "нещастна любов"
    Kакто казах има и други момичета със които съм бил през тези години,но тази просто не мога да си я изкарам от главата.
    Аз не казвам, че е била, а че ще бъде, ако решиш да я гониш. Казвам ти го от личен опит, макар че ... дано нямаш моя "късмет".
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Ами моето мнение като момиче е, че ти трябва да си търпелив и при всеки възможен момент да и показваш чувствата си. Предложи и да правите нещо заедно- примерно една разходка до близкия парк!!! Прави и комплименти-примерно за косата и колко добре изглежда и колко добре ти се чувстваш с нея. Но недей да и досаждаш!!! В никакъв случай.След като не сте се виждали цял месец, пиши и в скаип колко много неща са ти се случили лятото и и ги разкажи. По този начин тя ще рабере, че ти е приятно да си комуникираш с нея. Успех.

Ше ти мине като на кученце.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като си се прецакал,намери начин да оправиш нещата и да я спечелиш,вместо да се чудиш какви теми да пускаш.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Щом си оплескал нещата едва ли имаш шанс,но все пак опитай да си поправиш грешката!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз мисля,че имаш оше шанс,но се опитай да бъдеш по-мил с нея,не я унижавай и се опиtай да се сближите
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен
    Град
    sofia
    И аз съм в същата ситуация , обаче аз я виждам всеки ден ,и се опитвам да оправя нещата ама нз..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Грешката ти е поправима.Просто трябва да намериш момичето и да й обясниш това,което и на нас.Може й да ти прости.

Eдва ли ще имам шанса да се видя скоро с нея,защото тя живее във друг град,но очаквам срещата си с нея с нетърпение.Разбира се ще направя всичко възможно да я спечеля.

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Щом си оплескал нещата едва ли имаш шанс,но все пак опитай да си поправиш грешката!
    правилно
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми опитай се да оправиш нещата, направи я част от живота си

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Грешката ти е поправима.Просто трябва да намериш момичето и да й обясниш това,което и на нас.Може й да ти прости.
    +

и аз съм в същата позиция

Стигнах до
    се навъртат okoly мен,
    и ме заболя главата...
    Като искаш да ти влязат в положение, влез и ти в положение и пиши нормално.

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Ами моето мнение като момиче е, че ти трябва да си търпелив и при всеки възможен момент да и показваш чувствата си. Предложи и да правите нещо заедно- примерно една разходка до близкия парк!!! Прави и комплименти-примерно за косата и колко добре изглежда и колко добре ти се чувстваш с нея. Но недей да и досаждаш!!! В никакъв случай.След като не сте се виждали цял месец, пиши и в скаип колко много неща са ти се случили лятото и и ги разкажи. По този начин тя ще рабере, че ти е приятно да си комуникираш с нея. Успех.
    + 1 просто започни да се държиш с нея, както е трябвало преди време и й покажи, че вече те е грижа.. а оттам нататък - решението е нейно.. но не я притискай !
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си