- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- това момиче....
Kолкото и банално да прозвучи темата е за едно момиче. Тя е красива,умна,забавна и мила и наистина знае как да се държи ii аз съм доста хлътнал по нея,познавам я от повече от 2 години ii тя ми обръщаше доста внимание,но аз се държах като идиот;x има и други момичета които се навъртат okoly мен,но аз просто не мога да си изкарам от мислите това момиче,винаги където и да ида тя ми липсва,сякаш винаги съм живота ми е непълен без нея
Когато съм okoly нея сякаш имам всичко,което някога съм искал
Сега заради тази ваканция не съм я виждал повече от месец iii направо не могаа да си намеря място,никъде не ме свърта Почти съм сигърен че нямам шанс със нея защото яко оплесках нещата като я игнорирах и се правих на \"герои\" пред приятелите ми думите не стигат да опиша това което чуствам,просто незнам как това момиче ми взе сърцето: )
съжалявам за правопишните грешки,превеждал съм го със кирлизатор и имам проблеми със клавиятурата,както и да е казах това което мисля
ПС: на 15 съм
Aко искате казвайте това е само симпатия,нищо повече,но аз просто немога да ви опиша какво чуствам
![]()
ами, покажи й, че не си такъв идиот, ама внимавай да не усети колко много си хлътнал. и между другото, наистина е просто силна симпатия, филмираш се малко. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Леле..с това писане направо ме изкарваш от нерви, сериозно..
Та..какъв е проблема?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пропилял си си шанса - по-добре се съвземи по-бързо и си намери друга, преди да си си изгубил още 2 години в нещастна любов.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Aми не е била "нещастна любов"
Kакто казах има и други момичета със които съм бил през тези години,но тази просто не мога да си я изкарам от главата.
Аз не казвам, че е била, а че ще бъде, ако решиш да я гониш. Казвам ти го от личен опит, макар че ... дано нямаш моя "късмет".Първоначално написано от TranceMusic
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ами моето мнение като момиче е, че ти трябва да си търпелив и при всеки възможен момент да и показваш чувствата си. Предложи и да правите нещо заедно- примерно една разходка до близкия парк!!! Прави и комплименти-примерно за косата и колко добре изглежда и колко добре ти се чувстваш с нея. Но недей да и досаждаш!!! В никакъв случай.След като не сте се виждали цял месец, пиши и в скаип колко много неща са ти се случили лятото и и ги разкажи. По този начин тя ще рабере, че ти е приятно да си комуникираш с нея. Успех.
Като си се прецакал,намери начин да оправиш нещата и да я спечелиш,вместо да се чудиш какви теми да пускаш.
Щом си оплескал нещата едва ли имаш шанс,но все пак опитай да си поправиш грешката!
аз мисля,че имаш оше шанс,но се опитай да бъдеш по-мил с нея,не я унижавай и се опиtай да се сближите
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз съм в същата ситуация , обаче аз я виждам всеки ден ,и се опитвам да оправя нещата ама нз..
![]()
Грешката ти е поправима.Просто трябва да намериш момичето и да й обясниш това,което и на нас.Може й да ти прости.
Eдва ли ще имам шанса да се видя скоро с нея,защото тя живее във друг град,но очаквам срещата си с нея с нетърпение.Разбира се ще направя всичко възможно да я спечеля.
правилноПървоначално написано от 4o4ina
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
ми опитай се да оправиш нещата, направи я част от живота си![]()
+Първоначално написано от sasha_90
и аз съм в същата позиция![]()
Стигнах дои ме заболя главата...се навъртат okoly мен,
Като искаш да ти влязат в положение, влез и ти в положение и пиши нормално.
+ 1Първоначално написано от anisummer
просто започни да се държиш с нея, както е трябвало преди време и й покажи, че вече те е грижа.. а оттам нататък - решението е нейно.. но не я притискай !
JENSEN ACKLES![]()