Не мога да заговоря момиче нито момче (не съм гей ) !! ,на морето и на планяната ,ако хората с които се запознах не ме бяха заговорили нямаше никога нямаше да се запознаем срам ме е и имам страх да не се изложа а колкото до момичетата е адски гадно като съм в мола приятелите ми се са - man виж тази ква е сладка а на бас че ще я заговоря - и се отправят към нея с вдигната глава аз и с пистолет в главата трудно ще го направя като ги гледам връзниците ми , те се кършат по денсингите на детските дискотеки а аз седя в къщи и си боря тухлите в стаята ми ! Са ще съм 8 клас в ново даскало страх ме е как ще стане сприятеляването имал , имал съм приятелка , но разбирасе тя ме заговори , самочуствието също ми е адски ниско и също мразя гузарите щото предполагам се чуства неловко като някои казва че е най хубавия или прочия аз не мога да си кай това и затова ми е гадно а също и не мога да кажа на гаджето ми че е хубава само се мляскаме и не се поучава връзка затова се късаме !! Намирам го като проблем затова помощт!!
P.С съжалявам за лошото писане но съм с абв латиница на кирилица :С